18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
live sushi
minetek • 2012-11-27, 18:17
na pewno świeża rybka

______________

jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Zgłoś
Avatar
evoola 2012-11-27, 18:24 2
ja wiem, ryba już nie czuje, to tylko mięśnie drgają itp ale chyba bym tego nie tknęła. Mimo wszystko jedzenie czegoś na żywca mnie odrzuca. Już mogli jej chociaż łeb odciąć

______________

Sick Fuck
Zgłoś
Avatar
Kaef 2012-11-27, 18:27 36
@up
Tutaj nie wiadomo, ale większość ich potraw czuje i widzi. Oby kitajców spotkał taki sam los jak ich żywe posiłki.
Zgłoś
Avatar
Lukiuu 2012-11-27, 18:45 2
Korci żeby wsadzić paluszka między te ząbki D
Zgłoś
Avatar
b................0 2012-11-27, 18:58
przynajmniej wiadomo że świeże
Zgłoś
Avatar
Mathiuser 2012-11-27, 19:29 1
Kaef napisał/a:

@up
Tutaj nie wiadomo, ale większość ich potraw czuje i widzi. Oby kitajców spotkał taki sam los jak ich żywe posiłki.



Taaa, jaki z ciebie znawca. Nawet chyba nie wiesz kim są kitajce. I czuć w twoim poście mnóstwo hipokryzji.
Zgłoś
Avatar
miczel1 2012-11-27, 20:52 1
skosne kurwy
Zgłoś
Avatar
c................s 2012-11-27, 21:48
evoola napisał/a:

ja wiem, ryba już nie czuje, to tylko mięśnie drgają itp ale chyba bym tego nie tknęła. Mimo wszystko jedzenie czegoś na żywca mnie odrzuca. Już mogli jej chociaż łeb odciąć



Te rybki, jak i te z lekka obsmażone ruszające skrzelami i pyskami czują jak najbardziej.
I to jest właśnie kurewsko sadystyczne .
Zgłoś
Avatar
yahym 2012-11-28, 9:47 4
http://www.pasozyty.com.pl/W-glowie-milonika-sushi-z-Japonii-wykryto-tysiace-robakow.html

smacznego wszystkim miłośnikom sushi życzę
Zgłoś
Avatar
mp0011 2012-11-28, 9:55
Nic nie czują - mają przerwane rdzenie kręgowe. Działają tylko skrzela, serce i mózg, dlatego się głowa rusza i oddycha...
Zgłoś
Avatar
donszymon 2012-11-28, 10:15 15
Zgłoś
Avatar
Jurny_Ziemniak 2012-11-28, 10:18 1
@yahym

Te robaczki nawet się do nas uśmiechają

______________


UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
Avatar
mad'afaka 2012-11-28, 10:26 2
yahym napisał/a:

http://www.pasozyty.com.pl/W-glowie-milonika-sushi-z-Japonii-wykryto-tysiace-robakow.html

smacznego wszystkim miłośnikom sushi życzę



yahym Ty w to wierzysz , serio? Ten gość wygląda raczej jakby coś złożyło mu jajka w ranie głowy czy też uchu , i później się przedostało do mózgu. Jakby coś takiego miało wędrować układem krwionośnym czy jakoś inaczej to zmarłby na zawał lub zator zanim by się to dostało do głowy.
Ściema stara jak świat!
Zgłoś
Avatar
jolmen13 2012-11-28, 10:40 5
Już tłumaczę [jestem ekspertem ] Te ryby to nic innego jak popularne i u nas karpie. Są żywe i nie mają przerwanego rdzenia kręgowego [jak ktoś wyżej wspomniał]. Przygotowuje się je w ten sposób, że przecina się skórę nad skrzelami; w woku lub patelni trzeba rozgrzać baaardzo mocno tłuszcz [co najmniej 200'C](najlepiej olej ryżowy, lub arachidowy, ew. masło klarowane z braku powyższych). Trzymając szczypcami za głowę wkładamy je na gorący tłuszcz (ale tylko część poniżej skrzeli, inaczej ryba nam umrze!) i smażymy krótko, tak by zewnętrzne warstwy mięsa zostały usmażone. Podajemy od razu wykładając na ciepły talerz. Zjada się tylko mięsko powyżej skrzeli, głowy, oraz podrobów oczywiście nie ruszamy.
Zgłoś
Avatar
j................1 2012-11-28, 11:48
chinczycy maja zero poszanowania dla zycia co jest widoczne na live-leak czy innych portalach dlatego teze nia mam zamiaru ich szanowac.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

  Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów