📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Żałosne jak i równie alegoryczne jak życie feministek
Mieszkałem w 15 piętrowym bloku i gwarantuję, że jakby skoczyła z takiego dachu to by nie płakała na końcu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Mieszkałem w 15 piętrowym bloku i gwarantuję, że jakby skoczyła z takiego dachu to by nie płakała na końcu.
Odnoszę wrażenie że w czasie kiedy to to chce coś przekazać, brak jest komunikacji pomiędzy obiema szarymi komórkami.
Powinno przyjechać pogotowie z pełną świadomością, że chciała jebnąć samobója.
Jeżeli zobaczą, że ta idiotka skakała z podstawówki to na pewno by wjechał Pavulon.
Skok dla atencji. Nawet na główkę by co najwyżej wylądowała na wózku.
Jeżeli zobaczą, że ta idiotka skakała z podstawówki to na pewno by wjechał Pavulon.
Skok dla atencji. Nawet na główkę by co najwyżej wylądowała na wózku.
Słabe to. Pierdolona atencjuszka robi to tylko dla zasięgów. Jakby chciała faktycznie się zabić to by skakała z 10 piętra a nie z dachu garażu.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Stop making stupid people famous.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów