Chciałbym by mnie tak polizała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
@Fumar, niby jak mają wyglądać korzystniej? Mi się zawsze wydawało, że kobieta najkorzystniej wygląda jak robi pałę, ale co ja tam wiem o kobietach
@up No właśnie, a takie przekrzywienie pomaga wyeksponować długą szyję, która koreluje z głębokim gardłem!
Przynajmniej się napijesz za darmo
To Olivia Munn z G4. Bardziej znana z wkładania sobie kilku kiełbas do ust na raz.
No nie mam dziewczyny i dlatego wrzucam ch*jowe gify na sadistica by zapomnieć o tym.
to dzwoń po kurwy, są lepsze szmaty od tej pod telefonem
a jak nie masz hajsu to się powieś
Jak reklama Apple to tylko to: sadistic.pl/apple-marketing-over-9000-vt140831.htm1433215
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów