Chciałbym by mnie tak polizała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Niech mi ktoś powie o chuj chodzi z tym przekręcaniem głowy do zdjęć i filmików? Jak tylko skupia się na kimś obiektyw, to ten momentalnie przekrzywia łeb. Co za pojebana moda? Wiecie z czym mi się to kojarzy? Z pokemonem Noctowl, który przekręca głowę, kiedy myśli.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Up
Podejrzewam, że wzięło się to stąd, że początkowo zwierzęta miały oczy rozlokowane bardziej po bokach głowy i musiały przekręcać łeb by dobrze się czemuś przyjrzeć. Chociaż chuja tam wiem
Podejrzewam, że wzięło się to stąd, że początkowo zwierzęta miały oczy rozlokowane bardziej po bokach głowy i musiały przekręcać łeb by dobrze się czemuś przyjrzeć. Chociaż chuja tam wiem
@tds1974
No nie mam dziewczyny i dlatego wrzucam chujowe gify na sadistica by zapomnieć o tym. Ty chuju musiałeś mi przypomnieć o tym?
No nie mam dziewczyny i dlatego wrzucam chujowe gify na sadistica by zapomnieć o tym. Ty chuju musiałeś mi przypomnieć o tym?
TEn User34 to jakiś nowy troll od komentarzy?
MutliSerdelek napisał/a:
TEn User34 to jakiś nowy troll od komentarzy?
Następny hejter ,który musi wyżyć się w internecie bo w realnym życiu boi się odezwać.
User34 napisał/a:
Hejter osoba ktora wyzywa wszystkich.
Następny hejter ,który musi wyżyć się w internecie bo w realnym życiu boi się odezwać.
Miałem napisać wcześniej ale piszę teraz ....zauważyłem że sadol o nicku User34 dostał jakieś talony na rozdawanie piwek hehe jedzie hurtem..
@User34 & Marcel93
Jak wam się nudzi to proponuję strona 5421 i od początku sadistica każdemu po piwie.
Jak wam się nudzi to proponuję strona 5421 i od początku sadistica każdemu po piwie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów