Sprawca oferuje 100 Ghanijskich Cedi w zamian, aby dal mu dokończyć robotę
Sprawca oferuje 100 Ghanijskich Cedi w zamian, aby dal mu dokończyć robotę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdole bleeeeee , uprasza sie autora na drugi raz wrzucać to do działu hard i fekalia !
„100 Ghanijskich Cedi”
Wy, członkowie Goralenvolku, to bardzo kochacie Niemców i ich kretyński styl pisania?
Uszkodzenie błony śluzowej pozwala na przeniesienie wirusa na nowego nosiciela. Oprócz tego jest HPV, które odpowiada za 90% przypadków raka macicy, oraz gardła i przełyku. Oczywiście cały wachlarza chorób wenerycznych, których nie będę tu wymieniała.
Jest to ekstremalne narażanie się na śmierć z powodu przypadkowych kontaktów seksualnych. Wystrzegajcie się tego za wszelką ceną.
Sadol uczy I bawi.
Tak ale pewnie możesz się tam nażreć za 1PLN, koszt usług podobnie niski, jak i cena budynku z błota lepionego gównem. Towary które można lokalnie zrobić są w takich krajach śmiesznie tanie.100 Cedi to w przeliczeniu 31,15 Złoty
Jest tutaj jakiś specjalista który potwierdzi czy od lizania cipy brudnej murzynki można dostać HIV? Pewnie tak, ale czekam na opienie ekspertów, gdyż jestem bardzo zaciekawiony co stało się później z dżentelmenem z tego wideo
Taki głupi od urodzenia jesteś czy lekcje brałeś? Brudną cipe murzynki widziałeś wolną od HIV? Czarne gówno bez sierści nazywasz "dżentelmenem"? Idź do zoo krewnych odwiedzić! Tfuuuuu!
Można.
Uszkodzenie błony śluzowej pozwala na przeniesienie wirusa na nowego nosiciela. Oprócz tego jest HPV, które odpowiada za 90% przypadków raka macicy, oraz gardła i przełyku. Oczywiście cały wachlarza chorób wenerycznych, których nie będę tu wymieniała.
Jest to ekstremalne narażanie się na śmierć z powodu przypadkowych kontaktów seksualnych. Wystrzegajcie się tego za wszelką ceną.
Sadol uczy I bawi.
Madrego dobrze się czyta. Temat wyczerpałeś a jak ktoś nie zrozumie, to już nic nie pomoże.
„Lizanie Cipy”
„100 Ghanijskich Cedi”
Wy, członkowie Goralenvolku, to bardzo kochacie Niemców i ich kretyński styl pisania?
Wiem że wymagam od Ciebie wiele, ale poczytaj. Zgłębię Dąbrowskie pod jakim było zaborem? Normalnie napisał bym „baranie jebany” Ale jestem już innym człowiekiem i z gównem się nie bije bo się pobrudzę.
Jest tutaj jakiś specjalista który potwierdzi czy od lizania cipy brudnej murzynki można dostać HIV? Pewnie tak, ale czekam na opienie ekspertów, gdyż jestem bardzo zaciekawiony co stało się później z dżentelmenem z tego wideo
Nie da się. HIV to bardzo specyficzny wirus i wbrew ogólnej opini, baaaardzo ciężko go złapać. Nawet przez stosunek seksualna z osobą zakażoną, ryzyko zachorowania wynosi około 1%(chyba, że seks analny, wtedy rośnie do prawie 30%, ponieważ powstają obtarcia i jest zwiększone ryzyko)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów