Jak wam dupeczka podczas masażu posmyra rowek to zmienicie zdanie..
Jak wam dupeczka podczas masażu posmyra rowek to zmienicie zdanie..
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.Sam bym się nie zastanawiał ani sekundy nad wylizaniem tej lasce. Przeczytałem wszystkie komentarze i nie rozumiem w czym tu problem. Te wszystkie głosy nastawione negatywnie, to osoby które nigdy nie próbowali tego typu, np. gry wstępnej. Wiadomo na misjonarza i ot to cała fantazja w dorobku łóżkowym
Jak dla mnie, to to już jest naprawdę srogo pojebane, by lizać komuś rowa, nie ogarniam tego...za stary już jestem na te gendery i te nowoczesne trendy...
Sam bym się nie zastanawiał ani sekundy nad wylizaniem tej lasce. Przeczytałem wszystkie komentarze i nie rozumiem w czym tu problem. Te wszystkie głosy nastawione negatywnie, to osoby które nigdy nie próbowali tego typu, np. gry wstępnej. Wiadomo na misjonarza i ot to cała fantazja w dorobku łóżkowym
Sam bym się nie zastanawiał ani sekundy nad wylizaniem tej lasce. Przeczytałem wszystkie komentarze i nie rozumiem w czym tu problem. Te wszystkie głosy nastawione negatywnie, to osoby które nigdy nie próbowali tego typu, np. gry wstępnej. Wiadomo na misjonarza i ot to cała fantazja w dorobku łóżkowym