Takie drobne miłosne igraszki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co oni robią? to jest chore
świnie nie są aż tak obrzydliwe
To musiał być piątek i chłop miał ochotę na paprykarz szczeciński
torturant napisał/a:
Skurwiła się z czarnuchem.
To są latynosi chyba.
Zbysław napisał/a:
co oni robią? to jest chore
Kiedyś się dowiesz. Co do drugiej części... Nie oceniam, tylko pamiętaj zeby używać prezerwatyw i lubrykantów, żeby świnek czymś nie zarazić i nie poobcierać. Trzeba być humanitarnym...
Miłość jak sraczka... Ale mnie zastanawia inna sprawa...po kiego grzyba ktoś to nagrywał...i czemu to wrzucił do neta?
migracia napisał/a:
Miłość jak sraczka... Ale mnie zastanawia inna sprawa...po kiego grzyba ktoś to nagrywał...i czemu to wrzucił do neta?
Mnie zastanawia, że często ludzi zastanawia jak ktoś nagrywa niecodzienne zachowania innych i wrzuca do sieci. Jaka może być tego przyczyna?
sothis napisał/a:
Mnie zastanawia, że często ludzi zastanawia jak ktoś nagrywa niecodzienne zachowania innych i wrzuca do sieci. Jaka może być tego przyczyna?
Jakie niecodzienne… codzienne tylko nie między ludźmi
Polkos001 napisał/a:
Jakie niecodzienne… codzienne tylko nie między ludźmi
Czyli niecodzienne.....toć napisałem. Komentujemy film przedstawiający ludzi, warto o tym pamiętać.
Cywilizacja zachodu. Ludzie coraz częściej zachowują się jak człekokształtni , jak świnie i nie widzą w tym nic złego . Upadek moralny ludzkości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów