📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
porównywanie dresów do lwów (jedyne koty które akceptuję) to potwarz dla tych pięknych zwierząt...
ale mnie wystraszyłeś
Pewnie nażarte były...
Miałem podobną akcję jak musiałem dostarczyć paczkę do jakiejś starej kamienicy na Ślunsku. Klatki wejściowe były od strony przeciwnej względem drogi, zostawiłem auto idę za ta rudere a tam przy każdej klatce grupa kilku cyganów, na balkonach też pełno, wszyscy patrzą na mnie. Ja nawrotka do auta, schowałem w nim telefon, portfel i dopiero poszedłem szukać klienta.
Nimr0d napisał/a:
do jakiejś starej kamienicy na Ślunsku.... tam przy każdej klatce grupa kilku cyganów, na balkonach też pełno,.
No patrz pan.. a ja myślałem że na ślusku to hanysiarstwo siedzi...
chciało by się zaśpiewać w tym momencie; "Dziś prawdziwych cyganów... przepraszam, prawdziwych Hanysów już nie ma...
[quote=Ten uczuć jak idziesz sobie w nocy po warszawskiej pradze i zobaczysz stado dresów w bramie
ale im się nie chce...........
ale im się nie chce...........
Nimr0d napisał/a:
Miałem podobną akcję jak musiałem dostarczyć paczkę do jakiejś starej kamienicy na Ślunsku. Klatki wejściowe były od strony przeciwnej względem drogi, zostawiłem auto idę za ta rudere a tam przy każdej klatce grupa kilku cyganów, na balkonach też pełno, wszyscy patrzą na mnie. Ja nawrotka do auta, schowałem w nim telefon, portfel i dopiero poszedłem szukać klienta.
Ja bym się bał, że mi wyczyszczą auto...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów