Ale z chęcią zobaczę jego nagranie z frontu jak będzie za Nataszka płakał.
Ale z chęcią zobaczę jego nagranie z frontu jak będzie za Nataszka płakał.
Kolorem to on pasuje do rosji jak temat do filmu. Rozpierdala mnie od kilku lat jak wiara łyka propaganda.. jak doratalem swiadomie mialem wieksza wiare w speleczonstwo. Dzie zagladajac w internety z ulga na serca stwierdzam jebac was tylko swiadomi zadbaja o swoje srodowisko a szczury sie zagryza. 15 lat temu mowilem ze swiat zwariuje do tego poziomu ze beda egzekucje publiczne na tle religi I pochodzenia I mieli za wariata to dzis wam mówię ze bedziecie zdychac z glodu I slonczycie w klatkach jak szczury.. smiejcie sie HAHAHA
I to mówi typ 92 rocznik
Się popsuła Jekaterina trochę
A gdzie GIF?
Ktoś przetłumaczy, albo podrzuci chociaż kontekst?
on, że ona jest ładna i żeby mówiła jak wcześniej a on jest boh (bóg?) i jakies proroctwo i dzieci jakieś i każe ej mówić jak się poznali i kim on jest i takie tam i jeb jeb pistoletem a ona, że go kocha.. on mówi, że ona ma 18 lat a on 31 a potem, że oszukiwała.. chyba starczy tego tłumaczenia..
on, że ona jest ładna i żeby mówiła jak wcześniej a on jest boh (bóg?) i jakies proroctwo i dzieci jakieś i każe ej mówić jak się poznali i kim on jest i takie tam i jeb jeb pistoletem a ona, że go kocha.. on mówi, że ona ma 18 lat a on 31 a potem, że oszukiwała.. chyba starczy tego tłumaczenia..
Kolorem to on pasuje do rosji jak temat do filmu. Rozpierdala mnie od kilku lat jak wiara łyka propaganda.. jak doratalem swiadomie mialem wieksza wiare w speleczonstwo. Dzie zagladajac w internety z ulga na serca stwierdzam jebac was tylko swiadomi zadbaja o swoje srodowisko a szczury sie zagryza. 15 lat temu mowilem ze swiat zwariuje do tego poziomu ze beda egzekucje publiczne na tle religi I pochodzenia I mieli za wariata to dzis wam mówię ze bedziecie zdychac z glodu I slonczycie w klatkach jak szczury.. smiejcie sie HAHAHA
Wy jebane ANALfabeckie kurwy piszcie po Polsku.
nie strzelil, mozna wylaczyc po 7 sekundach.
Mow sam za siebie. Ja strzeliłem po 24 sekundach.
Dziewczyna poznała młodego mężczyznę w klubie i przyszła do jego domu. Wkrótce jednak zaczął się koszmar.
Mężczyzna będąc pod wpływem narkotyków bił dziewczynę i groził jej pistoletem, zmuszał ją do powiedzenia, że jest bogiem i próbował egzorcyzmować demony.
Podczas egzekucji mężczyzna transmitował na żywo na Instagramie.
Użytkownicy tego portalu społecznościowego zwrócili uwagę na niedopuszczalne zachowanie, a pod adres narkomana przyjechała policja.
Mężczyzna został zatrzymany, a dziewczyna trafiła do szpitala. Ma liczne obrażenia i krwiaki.
Wołgograd, Rosja."
nie strzelil, mozna wylaczyc po 7 sekundach.
Ale fajnie jej krew pomiędzy cycami ściekała
A ty razem z nami więc zamknij pi7de bo nie jesteś wyjątkowy jak ci się wydaje
Najważniejsze że ma krzyżyk na szyji:)
Od 03:04 pierdoli coś o bogu, o tym, że był w cerkwi, itp.
Od 03:04 pierdoli coś o bogu, o tym, że był w cerkwi, itp.
Nie ma takiego słowa jak szyjia analfabeto pierdolony. Chuj ci w dupę i niech ci stara urodzi martwy płód. Kurwa, jak ja nie znoszę analfabetów.
Dobra ale w 99 proc przypadków Widziały gały co brały XD
Chuja tam wiesz o zyciu. Nie masz pojecia jak ludzie potrafia sie zmieniac…
Nie masz pojecia jak ludzie potrafia sie zmieniac…
A żony po 20-tu latach... Coś wiem o tym
zamknij pysk ruski kacapie, wołgorad, Rosja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów