Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Serio tak sadzisz ? Jedyna zmiana bedzie polegała na tym ze min. zero bedzie mógł odwołac kazdego sedziego (czyt. naczelnik bedzie mógł - bo min zero mozna odwołać w sekundę - no dobra - w 48 godzin - w przciwienstwie do maliniaka i dlatego gnom taki wsciekły za weta)... Jak myślisz - zero/gnom bedzie interesował sie i 'łatał' takie sprawy jak tej Karyny Sandry (ewentualnie innego Kowalskiego czy nowaka) poprzez reczną zmianę skłądu (bo do tego sie te reforma defacto ogranicza) ? - czy raczej bedzie skupiony na dopierdalaniu kazdemu kto jest przeciw niemu (a tak naprawde chodzi tylko o jednego gostka - tego z Brikseli) ? Nie widzisz tego ?
To nie jest (ta potrzebna) reforma - to jest zwykłe centralizownie sitwy pod swoją komendą... 'gangi' i debile jak były w śadach beda nadal - moze nawet czesciej/gesciej bo pislam na kadzdym kroku pokazuje ze swoich nie da ruszyć - zmieni sie tylko to że teraz bedzie chrzestny papa nad wszystkimi... czyli również nad tymi nielicznymi którzy bylli uczciwi - nadal sądzisz ze to dobra zmiana ? bo ja nie mam zadnych złudzeń że dojna...
Daj spokój on tu tylko tak bredzi jak moda dyktuje, żeby nałapać piwek, oportunista, ot co.
Zwróćcie uwagę na pisownię, przecież to jest patologia 100%. Oni musieli przestać chodzić do szkoły w 4 klasie podstawówki...
niema
renke
niejest
zamykajom
tesz
pszez
huj
jom
szczenke
przyczymywal
To jest pikuś. Odwiedź forum, na którym urzęduje tzw 'polonia'. W większości to wielcy 'patryjoci', którzy to zapominają, w sposób wręcz magiczny, języka po dwóch, kurwa, latach poza granicami kraju. Typowe 'polactwo'. Bo Polakami tego się nie da w żaden sposób nazwać. Do gazu skurwych synów! Jednych i drugich.
Znając polski wymiar sprawiedliwości dostanie 2 lata w zawiasach.
No i w sumie dobrze bo po chuj zmieniać sądy, policję i prokuratury? Jest przecież dobrze jak jest, no nie? Wyjdźmy na ulicę i zamanifestujmy aby zostało po staremu. Na złość tym jebanym pisiorom!
Dobrze gadam!
Doinformuj się w temacie. Tu nie chodzi o przepisanie kodeksów, a
o ustawienie swoich kolegów na wysokich stołkach.
PS. Kurwa! Jedna z komentujących na FB napisała "bydź" zamiast "być"
ciach bajera, sprawy nie ma
przecież zawsze można odejść ale nie pobić !!
Doinformuj się w temacie. Tu nie chodzi o przepisanie kodeksów, a
o ustawienie swoich kolegów na wysokich stołkach.
I dlatego prezydent ją zawetował. Więc dalej będą "swoi" z poprzedniego systemu zamiast "swoich" z obecnego, a potrzebnych zmian jak nie było tak nie ma.
PS Ktoś ma fotki typa co ją pobił?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów