Nie było bo przed chwilą zajumałem to z pejsbuka od znajomego z profilu. Jak to mówią łobuz kocha najbardziej, a że mu czasami nerwy puszczą to czasami tak bywa... Jak się nie podoba to Nazwiska celowo usunięte.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak wyglądała przed
Sandra Martyna ****** napisał/a:
Tak juz szpital zgłosił sprawe
na policje , pobił ja w sobotę przez trzy dni ja przyczymywal w domu pod kluczem , ma uraz glowy szczenke złamaną i w kilku miejscach kości policzkowe dla mnie jest sknczy kopał ja ja lezala na ziemi nie przytomna
Przecież już z ryja widać, że ta laska jest z patologi : typ karynka z blokowsika.
Ciekawy jestem co ona odjebała że zmusiła faceta do tego żeby jej parę razy przyłożył...
Nie to żebym był zwolennikiem napierdalania kogokolwiek...
Ale...
Są takie hadry... że potrafią faceta zwyzywać i jeszcze porzucać jakimiś przedmiotami, polecieć z pięściami i jeszcze skopać.. bo myślą że im nie odda.....
A tu zonk
Jednak w tym przypadku jest to zwykłe pobicie (jeśli faktycznie ją pozbawił wolności) to szczególnie typ powinien pierdzieć w pasiaki...
Nie to żebym był zwolennikiem napierdalania kogokolwiek...
Ale...
Są takie hadry... że potrafią faceta zwyzywać i jeszcze porzucać jakimiś przedmiotami, polecieć z pięściami i jeszcze skopać.. bo myślą że im nie odda.....
A tu zonk
Jednak w tym przypadku jest to zwykłe pobicie (jeśli faktycznie ją pozbawił wolności) to szczególnie typ powinien pierdzieć w pasiaki...
Velture napisał/a:
Znając polski wymiar sprawiedliwości dostanie 2 lata w zawiasach.
No i w sumie dobrze bo po chuj zmieniać sądy, policję i prokuratury? Jest przecież dobrze jak jest, no nie? Wyjdźmy na ulicę i zamanifestujmy aby zostało po staremu. Na złość tym jebanym pisiorom!
Dobrze gadam!
Serio tak sadzisz ? Jedyna zmiana bedzie polegała na tym ze min. zero bedzie mógł odwołac kazdego sedziego (czyt. naczelnik bedzie mógł - bo min zero mozna odwołać w sekundę - no dobra - w 48 godzin - w przciwienstwie do maliniaka i dlatego gnom taki wsciekły za weta)... Jak myślisz - zero/gnom bedzie interesował sie i 'łatał' takie sprawy jak tej Karyny Sandry (ewentualnie innego Kowalskiego czy nowaka) poprzez reczną zmianę skłądu (bo do tego sie te reforma defacto ogranicza) ? - czy raczej bedzie skupiony na dopierdalaniu kazdemu kto jest przeciw niemu (a tak naprawde chodzi tylko o jednego gostka - tego z Brikseli) ? Nie widzisz tego ?
To nie jest (ta potrzebna) reforma - to jest zwykłe centralizownie sitwy pod swoją komendą... 'gangi' i debile jak były w śadach beda nadal - moze nawet czesciej/gesciej bo pislam na kadzdym kroku pokazuje ze swoich nie da ruszyć - zmieni sie tylko to że teraz bedzie chrzestny papa nad wszystkimi... czyli również nad tymi nielicznymi którzy bylli uczciwi - nadal sądzisz ze to dobra zmiana ? bo ja nie mam zadnych złudzeń że dojna...
Obie siostry pochodzą z patologii.
Obie siostry mają dzieci. Facet sandry mieszka w Sztokholmie ( wykańcza wnętrza)
Facet Ewy to typowy patol.
Ale obie dziewczyny oprócz wyglądu nie maja nic do zaoferowania.
Typowe pustaki.
Ale ich koleżanki nie są lepsze.
Nawet wpisy pod zdjęciem mówią same za siebie
Cytat z FB
Weronika ****** Taki chuj to widać że szacunku dla kobiet niema a nawet do matki bo taki jak renke dzwiga na partnerkę to i do matki swej niejest lepszy do takich to nie zamykajom moja mama świeci pamięci tesz była tak skopana tesz pszez chłopa i 4lata a jeszcze huj nie siedzi takie nasze prawa
Sandra Martyna ****** Tak juz szpital zgłosił sprawe
na policje , pobił ja w sobotę przez trzy dni ja przyczymywal w domu pod kluczem , ma uraz glowy szczenke złamaną i w kilku miejscach kości policzkowe dla mnie jest sknczy kopał ja ja lezala na ziemi nie przytomna
Obie siostry mają dzieci. Facet sandry mieszka w Sztokholmie ( wykańcza wnętrza)
Facet Ewy to typowy patol.
Ale obie dziewczyny oprócz wyglądu nie maja nic do zaoferowania.
Typowe pustaki.
Ale ich koleżanki nie są lepsze.
Nawet wpisy pod zdjęciem mówią same za siebie
Cytat z FB
Weronika ****** Taki chuj to widać że szacunku dla kobiet niema a nawet do matki bo taki jak renke dzwiga na partnerkę to i do matki swej niejest lepszy do takich to nie zamykajom moja mama świeci pamięci tesz była tak skopana tesz pszez chłopa i 4lata a jeszcze huj nie siedzi takie nasze prawa
Sandra Martyna ****** Tak juz szpital zgłosił sprawe
Założę się, że to jakiś wyżelowany lub łysy dresik z osiedlowej siłki. Nie wiem czemu, ale nie szkoda mi kobiet bitych przez takich typków. Chyba wychodzą z założenia, że tak jak autor tematu wspomniał "łobuz kocha najbardziej". Skoro wiążą się z kimś, kto na pewno już nie raz dał po sobie poznać że jest agresywny zamiast z kimś normalnym to co mamy im współczuć? Na pewno nie pierwszy raz jej wpierdol spuścił, albo nawet komuś na jej oczach. Tylko wtedy Karyna pewnie piszczała i się cieszyła "no dalej Seba wpierdol mu!"
edit// długo nie było trzeba szukać - tam wszyscy są ze skrajnej patologii
edit// długo nie było trzeba szukać - tam wszyscy są ze skrajnej patologii
Typ to Dam....n Wilczek
po twarzach tych bab widać że to karyny, znalazły sobie męski odpowiednik prostactwa, więc o co szum,
to typowa patologia
to typowa patologia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów