Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@sensualna masz racje, nie oczekuj od tego TB303 głębszych przemyśle bo to ewidentnie prosty człowiek.
Ja od rrazu pomyślałem, że ta kobieta po prostu nie ma co ze sobą zrobić. Mieszka z nim, nie wyprowadzi się nagle w godzine bo dokąd i za co.
Ta, a chrześcijanin kobiety nie zdradzi.... ani nigdy nie zgrzeszy. Bliźniego kocha, Na koncu okazuje sie, ze prawaki to najbardziej nietolerancyjne, grzeszne szuje Mój znajomy który najbardziej wierzy to ten który jako jedyny z moich bliższych znajomych zdradzał obecną żonę
a ilu masz znajomych żydów, ateistów, jechowych lub innych ludzi kultur,
że twoja statystyka ma być taka kurwa wiarygodna,
zresztą, twoja żona też cię zdradza, odpisz jak się o tym dowiesz, a najlepiej wyślij filmik/dowód
wiesz co mi mówią koleżanki które nie żyją w patologicznych związkach a mają dość swoich mężów?
- Czemu się nie rodzwiedziesz?
-Bo sobie sama nie poradzę! z jednej wypłaty jak utrzymam siebie i dzieci? gdzie pójdę?
tak to wygląda
Czekaj, Ty tak naprawdę?
Bo jeżeli tak, to w istocie, mało jeszcze wiesz o życiu.
Ciekawe kiedy tak było? Co najwyżej na dołek zabierali, a jak policjant się znęcał, to był praktycznie nie do ruszenia.
A było. Mój wujas latał napruty po alko z siekierą po domu, uciekaliśmy oknem do sąsiadów. Przyjechała milicja, zabrali go nyską pod las. Pamiętasz te białe giętkie pały? Na drugi dzień wrócił tak nimi poobijany, że przez resztę życia mieliśmy błogi spokój.
Mówię, no kurwa tego za wiele ubieram szybko buty, kurtkę wychodzę przed dom i odrazu startuje na gościa, najebany w 3 dupy, po jednym liściu upada na ziemię gdzie zajebałem mu z 3 razy z buta.
I wtedy ku mojemu zdziwieniu prawie pobiła mnie ta laska, mówi zostaw go, nie rób mu krzywdy, on nie chciał, że tylko się zdenerwował na nią i nic się nie stalo. Tępe dzidy
Taka sytuacja około rok temu, w nocy obudził mnie krzyk pod domem, wstałem i patrzę, a tam gość napierdala po twarzy i kopie dziewczynę jak przewróciła się. Ona drze się nie rób mi tak bo jestem w ciąży.
Mówię, no kurwa tego za wiele ubieram szybko buty, kurtkę wychodzę przed dom i odrazu startuje na gościa, najebany w 3 dupy, po jednym liściu upada na ziemię gdzie zajebałem mu z 3 razy z buta.
I wtedy ku mojemu zdziwieniu prawie pobiła mnie ta laska, mówi zostaw go, nie rób mu krzywdy, on nie chciał, że tylko się zdenerwował na nią i nic się nie stalo. Tępe dzidy
I widzisz bo źle zrobiłeś. Zamiast pomagać babie mogłeś pomóc kolesiowi i wspólnie napierdalać niewiastę. Zyskałbyś nowego kumpla.