A pierdolisz. Gdyby nie była tępą dzidą z syndromem sztokholmskim, to już dawno sama poszłaby na policję i udupiła skurwysyna. Tym bardziej, że Wy - kobiety - w polskim prawie jesteście uprzywilejowane.
Głupiej kurwy z syndromem sztokholmskim, w ogóle nie szkoda.
A pierdolisz. Gdyby nie była tępą dzidą z syndromem sztokholmskim, to już dawno sama poszłaby na policję i udupiła skurwysyna. Tym bardziej, że Wy - kobiety - w polskim prawie jesteście uprzywilejowane i każdy są będzie Was gloryfikował, a nas demonizował.
A nie przyszło ci do głowy, że się boi? Że nie ma dokąd pójść, i jak ona wyjdzie ze szpitala, a on ze żłobka, to spotkają się na wspólnym kwadracie i dojebie jej jeszcze bardziej? Sąd sądem, ale gdzie ma mieszkać, na dworcu? Może nie dożyć rozprawy.
A nie przyszło ci do głowy, że się boi? Że nie ma dokąd pójść, i jak ona wyjdzie ze szpitala, a on ze żłobka, to spotkają się na wspólnym kwadracie i dojebie jej jeszcze bardziej? Sąd sądem, ale gdzie ma mieszkać, na dworcu? Może nie dożyć rozprawy.
Szukanie dziury w całym
Komuna miała jeden duży plus. Takiego szmaciarza dwa dni później wynieśli by z komisariatu na noszach i przetransportowali do szpitala na oddział dla przypadków beznadziejnych. Jeśli by to przeżył to na dźwięk słowa milicja, dostawał by ataku padaczki pourazowej.
Ciekawe kiedy tak było? Co najwyżej na dołek zabierali, a jak policjant się znęcał, to był praktycznie nie do ruszenia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia."Mam to w dupie, szczerze"
I w tym momencie, powinni ja wysłać na obserwację do psychiatryka. Brak instynktów samoobronnych świadczy o zaburzeniach psychicznych. Potencjalnie grozi jej śmierć z ręki tego bandyty, a ona chce go za brać do domu, do łóżka.
To już posparować się ze swoją połówką nie można...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów