Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebany śmieć. Dla mnie chłopy bijące kobiety są prawie że na równi z pedofilami.
Czyli chuja się znasz na kobietach bo nigdy nie miałeś
Czyli chuja się znasz na kobietach bo nigdy nie miałeś
Nie trafiłem na takie jak ty.
Przemocowa matka?
Dupa która cię olala zanim zebrałeś jaja żeby w ogóle wystartował?
Dupa rzuciła cię dla lepszego?
Dupa za którą dał byś sobie rękę uciąć się puściła?
Gnębiły cię dziewczynki bo byłeś ciota?
Któreś z tych przykładów? Czy może parę na raz? Czy może coś zupełnie innego sprawiło że jesteś mizoginem?
Nie trafiłem na takie jak ty.
Przemocowa matka?
Dupa która cię olala zanim zebrałeś jaja żeby w ogóle wystartował?
Dupa rzuciła cię dla lepszego?
Dupa za którą dał byś sobie rękę uciąć się puściła?
Gnębiły cię dziewczynki bo byłeś ciota?
Któreś z tych przykładów? Czy może parę na raz? Czy może coś zupełnie innego sprawiło że jesteś pizdą?
Głąbie,to ty nie rozumiesz że zdecydowana większość kobiet podczas seksu lubi być bita i poniżana
Głąbie,to ty nie rozumiesz że zdecydowana większość kobiet podczas seksu lubi być bita i poniżana
A szczególnie kurwa kopana w jape w metrze.
Rozumiem że swojej żonie czy dziewczynie (jeśli taka masz) to jako grę wstępną wypierdalasz serię na szczękę?
A szczególnie kurwa kopana w jape w metrze.
Rozumiem że swojej żonie czy dziewczynie (jeśli taka masz) to jako grę wstępną wypierdalasz serię na szczękę?
Nie wylewaj swoich żali w internecie że nigdy nie zaruchałeś. Do leczenia.
Nie wylewaj swoich żali w internecie że nigdy nie zaruchałeś. Do leczenia.
Jakie żale? W jakiej jaskini ty się uchowałeś że masz problem z interpretacją tak prostego tekstu.
ty kurwa nie mądraluj smarku bo ci to nie wychodzi.
mądrego po szkołach zawsze warto słuchać
tak Panie
A co to są jakieś święte krowy? Najwidoczniej zasłużyła. Kolejny białorycerz TFU.
Jebać bialorycerzy, ale tutaj nie zasłużyła . Na przemoc ktoś zasługuje, jak sam próbuje nas atakować, a tutaj gość jej tak po prostu zajebał kopa.
Nie ważna też płeć w obronie własnej można każdemu zajebać, bo nikt nie ma prawa podnieść na nas ręki, ale w innym wypadku już nie.
Tutaj tak naprawdę grubas zasłużył na kopa w mordę, bo to on jest napastnikiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów