Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:40
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Megatrans666 2024-11-16, 7:30
ZiooMall napisał/a:

Nie pierdol, Twoja stara to lubi więc jak to nazwiesz? Jest popyt to i musi być podaż. A że Tobie się to nie podoba to nawet ją to nie interesuje.

Najpierw dotknij chociaż cycka dzieciaku i potem się wypowiadaj.
Zgłoś
ZiooMall 2024-11-16, 7:36
Megatrans666 napisał/a:

Najpierw dotknij chociaż cycka dzieciaku i potem się wypowiadaj.

Niestety ale Twoja ich nie ma więc co ma to zmienić? Że Ty masz słabość do płaskich to nie znaczy że miałbym z tego powodu odmówić zamówionej przez niej usługi u mnie
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-16, 8:40
ZiooMall napisał/a:

Niestety ale Twoja ich nie ma więc co ma to zmienić? Że Ty masz słabość do płaskich to nie znaczy że miałbym z tego powodu odmówić zamówionej przez niej usługi u mnie

Ja pierdole, dzieciaku. Rodzice powinni cię bardziej stresowo wychowywać.
Zgłoś
Kpiarz 2024-11-16, 10:01
marpl23 napisał/a:

A co to są jakieś święte krowy? Najwidoczniej zasłużyła. Kolejny białorycerz TFU.

Nie ma znaczenia. Tykasz babę jesteś frajer i ścierka.
Zgłoś
Testoviron123456 2024-11-16, 13:25 2
Megatrans666 napisał/a:

Jebany śmieć. Dla mnie chłopy bijące kobiety są prawie że na równi z pedofilami.

Podaj jeden powód dlaczego bicie kobiet miało by być jakoś szczególnie złe?
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-16, 13:34
Testoviron123456 napisał/a:

Podaj jeden powód dlaczego bicie kobiet miało by być jakoś szczególnie złe?

Uszkodzony sprzęt gorzej działa.
Przykład: podbite oczy mogą przeszkadzać w gotowaniu a połamane ręce w robieniu prania.
Zgłoś
Testoviron123456 2024-11-16, 14:34
Megatrans666 napisał/a:

Uszkodzony sprzęt gorzej działa.
Przykład: podbite oczy mogą przeszkadzać w gotowaniu a połamane ręce w robieniu prania.

Dalej czekam na argument dlaczego to szczególnie złe bo co niebo spadnie nam na głowę?
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-16, 14:36
Testoviron123456 napisał/a:

Dalej czekam na argument dlaczego to szczególnie złe bo co niebo spadnie nam na głowę?

Myślę że żaden argument cię nie przekona. Skończ zawracać dupę.
Zgłoś
Testoviron123456 2024-11-16, 16:35
Megatrans666 napisał/a:

Myślę że żaden argument cię nie przekona. Skończ zawracać dupę.

Żadnego nie podałeś
Zgłoś
hasfar 2024-11-16, 17:50 1
OldMann napisał/a:

1. na jakiej podstawie bystrzaku wnioskujesz że zasłużyła
2. zdajesz sobie sprawe ze takim kopniakiem można uczynić kogoś kaleką na całe życie a nawet zabić.
3. jak ktoś kopnie twoją córkę (jeśli ją kiedyś bedziesz miał) w pociągu prosto w głowę to też powiesz "że huj z tego, zapewne zasłużyła"
ja pierdole co za pusty dzban.

I ten zjeb dostał najwięcej piw...
Jebany prymityw.

(oczywiście mówię tu o Twoim przedmówcy - doprecyzuję, bo wygląda to jakbym to o Twoim komentarzu pisał))
Zgłoś
jjzz26 2024-11-17, 0:24
OldMann napisał/a:

1. na jakiej podstawie bystrzaku wnioskujesz że zasłużyła
2. zdajesz sobie sprawe ze takim kopniakiem można uczynić kogoś kaleką na całe życie a nawet zabić.
3. jak ktoś kopnie twoją córkę (jeśli ją kiedyś bedziesz miał) w pociągu prosto w głowę to też powiesz "że huj z tego, zapewne zasłużyła"
ja pierdole co za pusty dzban.

1. Na jakiej podstawie twierdzisz że nie zasłużyła?
2. No oczywiście że można, niezależnie od płci - zdajesz sobie z tego sprawę?
3. A jeśli ktoś tak kopnie twojego syna to powiesz że chuj - ważne że nie córkę? XD

Ja pierdole - co za simp.

[ Dodano: 2024-11-17, 00:25 ]
Kpiarz napisał/a:

Nie ma znaczenia. Tykasz babę jesteś frajer i ścierka.

Frajerem jest typ dla którego płeć jest ważniejsza od przewinienia.
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-17, 5:31
GeorgeHarvey1 napisał/a:

To akurat 16-letni koleś wyrwał kopa, metro w Moskwie.

Ślepy? Kolesie nie noszą długich włosów.
Zgłoś
OldMann 2024-11-17, 11:18
jjzz26 napisał/a:

1. Na jakiej podstawie twierdzisz że nie zasłużyła?

jakiego kurwa przewinienia? widzisz na tym filmiku jakieś przewinienie, nie widzisz to nie pierdol farmazonów
ten typ stał dalej a potem podszedł do randomowej osoby bo cos mu sie nie spodobało i ją kopnął a potem spierdolił a ty bredzisz coś o zasłużeniu...co za dzban ja pierdole

jjzz26 napisał/a:

3. A jeśli ktoś tak kopnie twojego syna to powiesz że chuj - ważne że nie córkę? XD
Ja pierdole - co za simp.
Frajerem jest typ dla którego płeć jest ważniejsza od przewinienia.

myślenie nie jest twoją mocną stroną - płeć nie ma nic do rzeczy bystrzaku napisałem "córkę" bo na tym filmiku była kobieta lub coś co na nią wyglądało

jjzz26 napisał/a:

2. No oczywiście że można, niezależnie od płci - zdajesz sobie z tego sprawę?

przecież to on kopnął ją w tej konkretnej sytuacji a nie ona jego, co ty pierdolisz za farmazony teraz, nie odwracaj kota ogonem

[ Dodano 2024-11-17, 11:27 ]
dżonyłojlker napisał/a:

Nie zdziwię się jeśli to opęczniałe, które kopnęło długowłosego pedała, to będzie baba.

"Nieoczekiwana zmiana miejsc"
Zgłoś
MordaWKubełSzmato 2024-11-17, 15:47 1
Megatrans666 napisał/a:

Jebany śmieć. Dla mnie chłopy bijące kobiety są prawie że na równi z pedofilami.

dobra, fajnie ale na sadolu takim tekstem nie wyrwiesz żadnej laski. Pierdolony "nice guy". Takie zjeby jak ty są dla mnie na równi z pedofilami i gwałcicielami. Tfu ci na morde.
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-17, 15:51
MordaWKubełSzmato napisał/a:

dobra, fajnie ale na sadolu takim tekstem nie wyrwiesz żadnej laski. Pierdolony "nice guy". Takie zjeby jak ty są dla mnie na równi z pedofilami i gwałcicielami. Tfu ci na morde.

Morda w kubeł szmato 😘
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem