Wkurzyła jednak przy tym stado.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 11:41
Wkurzyła jednak przy tym stado.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane świnie do utylizacji! Ha tfu kórwy!
Grube baby na równi z czarnymi,.bo czarni lubią wielkie dupska więc chuj z nimi
Widać po naczelnym, że już szykował się do skakania po tej grubej
leonidkacap napisał/a:
i komu tu kibicować
Grubej, bo może i jest gruba i stara, ale jest biała
leonidkacap napisał/a:
i komu tu kibicować
Oglądając ten filmik moja dusza była czarna. Brawo dla pracowników za spacyfikowanie agresywnej lochy.
Nieważne kim się rodzisz, ważne co sobą reprezentujesz.
leonidkacap napisał/a:
i komu tu kibicować
Jak to komu? Przecież to oczywiste, że czarnemu który dba o porządek w miejscu pracy, a nie temu pierdolonemu kaszalotowi, który przyszedł się awanturować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów