Wkurzyła jednak przy tym stado.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Wkurzyła jednak przy tym stado.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i komu tu kibicować
Pięknie. Nie ma co, wiadomo kto miał tutaj rację...
leonidkacap napisał/a:
i komu tu kibicować
To się nazywają, uwaga trudne słowo, "uczucia ambiwalentne". Sadol uczy
bercisko napisał/a:
To się nazywają, uwaga trudne słowo, "uczucia ambiwalentne". Sadol uczy
Sadol uczy sadol bawi, wszystkich do wagona a wagon do pieca jebać ich
Z tej wielkiej dupy można by wytopić smalcu na rok smażenia frytek
To zapewne te białe spasione kurwiska, co już poleciały w kolejarza z małpami z całego getta
Ah no.. jak zawsze mnie wkurwiają te murzyńskie ataki to tym razem liczyłem na jakiś solidny przekop tego spaślaka a może i oponka by się przydała.
Ona jest uzależniona od jedzenia jak niektórzy tu od alko
Nie wiem czemu ale jakoś mnie cieszy jak taka wredna gruba pizda zostaje zgaszona nawet przez małpiszona
Jakoś nie zaskoczyło mnie jak małpy wyłoniły się zza winkla ...wpierdalaja te KFC jak świnia obierki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów