Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
locha
Freedom_69 • 2014-07-19, 10:38
W dyskotece zagadała do mnie gruba laska. Po chwili rozmowy zeszło na to, że wczoraj miałem urodziny:
- Wszystkiego najlepszego przystojniaku. Czy jak pojedziemy do ciebie, to sprawisz, że się uśmiechnę?
- Raczej nie. Tort już zjedzony.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
adrer 2014-07-19, 11:08 8
Przychodzi gruba baba do lekarza.
Lekarz pyta:
- Bierze pani te tabletki na odchudzanie?
- Tak, biorę.
- A ile?
- Ile, ile... Aż się najem!
Zgłoś
KrisCFC 2014-07-19, 11:51 3
Freedom_69 napisał/a:

W dyskotece zagadała do mnie gruba laska. Po chwili rozmowy zeszło na to, że wczoraj miałem urodziny:
- Wszystkiego najlepszego przystojniaku. Czy jak pojedziemy do ciebie, to sprawisz, że się uśmiechnę?
- Raczej nie. Tort już zjedzony.

I tak wiemy że sobie poruch...ej chwila! Prawie mnie nabrałeś przecież sadole nie ruchają !
Zgłoś
mieszalniapasz 2014-07-19, 12:41 2
Grube lochy zagadują tylko do zapryszczałych, zapasionych koniobijców
Zgłoś
Plecionkarz 2014-07-19, 12:43 1
@up i do metali, jak już całkiem nikt ich nie chce to zostają metalówami z okolczykowaną mordą i mają branie
Zgłoś
Virens 2014-07-19, 12:50 2
Freedom_69 ssij moje spasione włochate suty, ty pedale bez szkoły. Jak kopiujesz coś bezczelnie z wielopaka weekendowego na joemonster.org to przynajmniej podaj źródło. Sram na to czy dostanę warna, ale Freedom_69 powinien dostać chujem w pysk.
Zgłoś
evilsphinx 2014-07-19, 12:54 12
gruba laska, to tak jak by powiedzieć uczciwy czarnuch
jak gruba to nie laska, jak uczciwy to nie czarnuch
Zgłoś
Freedom_69 2014-07-19, 12:59 3
@Virens ojej jaki groźny... nie zesraj sie
Zgłoś
SzalonePalce 2014-07-19, 13:30
@up po prostu go uprzedziłeś i mu się hemoroidy odezwały
Zgłoś
Virens 2014-07-19, 13:38 3
SzalonePalce napisał/a:

@up po prostu go uprzedziłeś i mu się hemoroidy odezwały

A może jest spedalonym kurwiszonem i do tego niedorobionym hipokrytą?

To jego komentarz przy okazji innego tematu:

Forum: Absurdy dnia codziennego Wysłany: 2014-06-05, 17:55
Cytat:

Kurwa to już jest jakiś wyższy poziom chamstwa. Nie dość że zajebali artykuł z joe to najlepszy komentarz też, ja pierdole wymyślcie coś sami

I masz, sam zajebał z joe. Mongolska pizda i tyle.
Zgłoś
s................9 2014-07-19, 14:23
Cytat:

@up i do metali, jak już całkiem nikt ich nie chce to zostają metalówami z okolczykowaną mordą i mają branie

Hodowcy świń je biorą, bo myślą, że kolczyk w nosie jest po to, żeby nie sadziła ryja do lodówki, co pozwoli jej schudnąć.
Zgłoś
werther 2014-07-19, 15:25 4
-Cześć, jestem Elka.
-Nooo,,, Chyba ikselka.
Zgłoś
elqui 2014-07-19, 15:27
Też miałem wczoraj urodziny, wszystkiego najlepszego.
Zgłoś
hardowski 2014-07-19, 15:49
Hipokryzja domeną katoli...
Zgłoś
bartasq 2014-07-19, 15:51
Virens napisał/a:

Freedom_69 ssij moje spasione włochate suty, ty pedale bez szkoły. Jak kopiujesz coś bezczelnie z wielopaka weekendowego na joemonster.org to przynajmniej podaj źródło. Sram na to czy dostanę warna, ale Freedom_69 powinien dostać chujem w pysk.

Zawsze się kurwa zastanawiałem na chuj wam to źródło? czy jak doda link, który i tak każdy oleje to zmieni ci się coś w życiu? pewnie tak no bo internet to życie, co.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem