Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja mam wyj***ne na te plandemie! Zatkałbym tą lufę moim ku*asem, że by Grigoriemu po migdałki weszło, ale nie zmieściłby się niestety...
O kurwa, ale Ty zajebisty jesteś. Taki wielki, taki maczo. Zaimponowałeś mi w chuj.
Zatkałbym tą lufę moim kutasem, że by Grigoriemu po migdałki weszło, ale nie zmieściłby się niestety...
Grigorij w amerykańskim czołgu?! Oj nie zabłysnąłeś, tak samo jak nie zabłysnąłeś błędami oraz tymi swoimi fantazjami erotycznymi. Po raz kolejny robisz z siebie pośmiewisko, bo wszyscy dobrze wiedzą, że puste beczki najwięcej hałasu robią...
Oj jak boli, oj jak boli......
Mnie też boli, że takie gówno tu trafia...
Grigorij w amerykańskim czołgu?! Oj nie zabłysnąłeś, tak samo jak nie zabłysnąłeś błędami oraz tymi swoimi fantazjami erotycznymi. Po raz kolejny robisz z siebie pośmiewisko, bo wszyscy dobrze wiedzą, że puste beczki najwięcej hałasu robią...
Mnie też boli, że takie gówno tu trafia...
Czepianie się błędów bez konstruktywnej krytyki jest słabe. Przypomnę tylko, że też popełniasz błędy, zatem zalatuje hipokryzją.
Szanuję Cię Salieri, bo wrzucasz fajne materiały i nie jesteś debilem jakich tu wielu, ale to było żenujące i proszę nie rób tak więcej. Zbluzgaj, zbesztaj, okazuj pogardę, ale nie czepiaj się błędów ortograficznych jako sedno komentarza, to jest oznaką braku intelektu.
Czepianie się błędów bez konstruktywnej krytyki jest słabe. Przypomnę tylko, że też popełniasz błędy, zatem zalatuje hipokryzją.
Szanuję Cię Salieri, bo wrzucasz fajne materiały i nie jesteś debilem jakich tu wielu, ale to było żenujące i proszę nie rób tak więcej. Zbluzgaj, zbesztaj, okazuj pogardę, ale nie czepiaj się błędów ortograficznych jako sedno komentarza, to jest oznaką braku intelektu.
Przyznasz mi chyba, że tamten komentarz nie był górnolotny- zwłaszcza jeśli chodzi o ruchanie "tankisty". Zwróciłem uwagę na błędy, po one aż jebią po oczach- program je podkreśla, więc o korektę nie trudno, a jeśli nie podkreśla, to można sprawdzić pisownię w słowniku.
PS Jakiej oczekujesz "konstruktywnej krytyki", gdy zwracam komuś zwracam uwagę na błędy? Mam podlinkować odnośniki do słownika? No proszę Cię...
A tu jeszcze nieco hipokryzją zaleciało, wystarczy niedawne spięcie Twoje i Hala przypomnieć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów