Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już kurwa to nie jest śmieszne, zabawne, sadystyczne, demotywujące i chuj wie jakie jeszcze
a tak na marginesie:
4.11. Zakazana jest reklama usług, produktów, lub innych stron internetowych bez zgody Administracji.
I teraz jak ktoś wystawia coś na allegro to pierdolnie coś sadystycznego i wrzuci na sadistic jako reklama... później na demotywatory, komixxy, facebook...
już kurwa to nie jest śmieszne, zabawne, sadystyczne, demotywujące i chuj wie jakie jeszcze
I teraz jak ktoś wystawia coś na allegro to pierdolnie coś sadystycznego i wrzuci na sadistic jako reklama... później na demotywatory, komixxy, facebook...
a tak na marginesie:
Ale o co chodzi? Numer tel zamazany, numeru aukcji nie ma, linka do niej też nie, nawet ceny. Z tego co mi wiadomo lodówka sklepowa nie stoi w każdym domu (no chyba, że się mylę i u mnie oraz moich znjomych jest inaczej ) i jak ktoś by chciał sobie taką kupić to pewnie by na to allegro wszedł sam i jej poszukał a nie poprzez linki na fejsbuku, gronku, sadisticu, bashu czy odlotach. Aż złamię drugie przykazanie i napiszę, "dżiiizzz". Ale i tak chuj z tym, bo jestem niewierzący.
Z tego co mi wiadomo lodówka sklepowa nie stoi w każdym domu (no chyba, że się mylę i u mnie oraz moich znjomych jest inaczej )
mylisz się, u mnie w mieszkaniu stała ta od pepsi, no ale niestety nie miałem żadnej głowy do chłodzenia, czasem może jakaś kończyna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów