od takich normalnych lodów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Wydaje odgłosy jak ja przy waleniu konia.
fap fap fap fap ... they warmed up.... fap fap fap fap.... they're cream.... fap fap fap fap fap.... pure vanilla..... fap fap fap fap...
co za ludzie... nawet normalnie loda nie potrafi skosztować... o.O
jak chomik kurwa
jirki napisał/a:
fap fap fap fap ... they warmed up.... fap fap fap fap.... they're cream.... fap fap fap fap fap.... pure vanilla..... fap fap fap fap...
Pójdź sobie na degustację wina, troszkę się zdziwisz
Earth napisał/a:
tjaaa... a tam znowu plują o ile się nie mylę... wybacz, ja wolę wino wypić tak czy owak będę znał jego smak...
a to, co jest po prostu chamskie i nie przystoi przy stole nazywa się Arystokracją... nosz kurwa...
Earth napisał/a:
aaah, 20sto letni degustator wina nam się przytrafił na sadolu
Tata wie, że pijesz alkohol? Co na to pani w gimnazjum?
Witam serdecznie, jestem degustatorem, ale troszeczkę innych lodów. Jeżeli macie pytanie walcie
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów