18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Lumpex75 2012-06-17, 15:19
no pojebany no
Zgłoś
głodny_toster 2012-06-17, 15:51 1
Wydaje odgłosy jak ja przy waleniu konia.
Zgłoś
jirki 2012-06-17, 18:57 33
fap fap fap fap ... they warmed up.... fap fap fap fap.... they're cream.... fap fap fap fap fap.... pure vanilla..... fap fap fap fap...

co za ludzie... nawet normalnie loda nie potrafi skosztować... o.O
Zgłoś
kokz666 2012-06-18, 0:40
Normalnie jak Boruc
Zgłoś
j................e 2012-06-20, 10:15 1
jak chomik kurwa
Zgłoś
Earth 2012-06-20, 11:16
jirki napisał/a:

fap fap fap fap ... they warmed up.... fap fap fap fap.... they're cream.... fap fap fap fap fap.... pure vanilla..... fap fap fap fap...

co za ludzie... nawet normalnie loda nie potrafi skosztować... o.O

Pójdź sobie na degustację wina, troszkę się zdziwisz
Zgłoś
jirki 2012-06-20, 11:26 1
Earth napisał/a:

tjaaa... a tam znowu plują o ile się nie mylę... wybacz, ja wolę wino wypić tak czy owak będę znał jego smak...

a to, co jest po prostu chamskie i nie przystoi przy stole nazywa się Arystokracją... nosz kurwa...
Zgłoś
mcmt 2012-06-20, 11:44 1
Earth napisał/a:

aaah, 20sto letni degustator wina nam się przytrafił na sadolu
Tata wie, że pijesz alkohol? Co na to pani w gimnazjum?

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
mateuszowy 2012-06-20, 12:59
Witam serdecznie, jestem degustatorem, ale troszeczkę innych lodów. Jeżeli macie pytanie walcie

Pozdrawiam.

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
Fargariel 2012-06-20, 14:05
mój chomik robił podobnie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów