Tak muslimki jedzą lody. W tle niebanalne komentarze
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie no komentarz mnie rozjebał piwo musi polecieć strumieniem jak nic
XtravaganZa napisał/a:
Coś w tym stylu Akcja od 2:00 i 3:30. To musi być jakiś bogacz, jak mu koza już nie pasi.
Do moderacji: proszę o niewyrzucenie postu, bo nie ma w nich treści +18, są jedynie b. sugestywne. I nie oszukujmy się, na tę stronę nie przychodzą grzeczne dzieci, które się modlą i wierzą w św. Mikołaja.
Kolesiowi w końcówce jeszcze mało było to sobie w ściane dojebał
Jak już wspomniałem przed chwilą w innym temacie... Zauważyłem że im więcej zakazów nam dają, tym więcej brudasów pojawia się na głównej Do boju kurwa!!
Ten co z nimi siedzi wygląda jak Cejrowski.
Prawda jest taka, że to kobiety w tej, ekhm, "kulturze" ciapackich ścierw są najbardziej ucięmiężone. Kobiety mają tam mniej praw niż kozy, czy krowy, i to jest smutne. Nie może taka powiedzieć, że to pierdoli i spierdala, gdyż za to ją, jej matkę, siostrę dziecko spotka kara. Chyba że to jakaś Polka która celowo nadziała się na jakiegoś arabskiego kutasa, to wtedy proszę bardzo, niech głupia pizda cierpi. W każdym innym przypadku jestem za ratowaniem kobiet od tych ścierw.
Bądźmy szczerzy wszystkie religie są tak samo idiotyczne. Czemu mogę wyśmiać poglądy polityczne a religie nie ? Paragraf na uczucie religijne to najgłupsze co można było wymyślić. Tak uważam
Jeśli ten filmik zobaczy ich mąż albo jakiś jego znajomy to maja przejebane, bo araby mają tak że tylko mąż może oglądać twarze swoich żon. Chuj z tym, że to nie ich wina ale dla tego muslima to tak jakby ktoś mu te baby wyruchał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów