Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ta pozna ją po czarnej szmacie na głowie ....Jeśli ten filmik zobaczy ich mąż albo jakiś jego znajomy to maja przejebane, bo araby mają tak że tylko mąż może oglądać twarze swoich żon. Chuj z tym, że to nie ich wina ale dla tego muslima to tak jakby ktoś mu te baby wyruchał.
nikomu w niczym nie przeszkadza? no jezeli ci pasuje mieszkac z ciapattymi w jednym kraju to wwypierdalaj do irakuBezsensowne komentowanie sytuacji która nikomu w niczym nie przeszkadza, bezmyślna nienawiść nie do tych którzy robią syf a do wszystkiego z nimi związanego. Kolejny tępak który robi nam opinie za granicą, smieje sie z bab które tak muszą jeśc bo są zwykłymi zwierzętami bez praw w swej kulturze. Ciekawe czemu sie nie smieja i nie komentują muslimow pozwalających sobie na wyzwiska i pacyfikowanie kazdego kto sie odezwie nie tak do nich na ulicy, albo tych którzy palą flagi GB w "pokojowych" pochodach religijnych
A co Warszawce to normalne wpierdalanie lodow w szmacie na głowie ?
Nie wiem, ja sie nie patrze na innych ludzi a juz tym bardziej ich nie nagrywam sory ja mam zycie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów