poprzedni temat został usunięty, piszcie na priv jeżeli chcecie linka do dyskusji i dane tych osób lodzika nie będzie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oł jeah, związek przyszłości. Pewnie gałę mu przez jakiś dodatek do wii robiła i słaby wynik naklepała =/
facebook to zło
hahahah ale Ania zajebała jej ripoostą, aż się posrała. Btw. pierddalnąl bym tą Anne.
Brawo dla Anny za ripostę którą w pełni zrozumiała Monika ... Jebać Facebook !!!
Ja myślę, że ten post ma drugie dno i porusza głębszy problem.
Co raz więcej lasek robi loda a jednocześnie co raz mniej robi go dobrze:/
Co raz więcej lasek robi loda a jednocześnie co raz mniej robi go dobrze:/
fakt faktem, dużo dziewczyn nie potrafi dobrze "opierdolić gały" ale trudno... trening czyni mistrza podobno, więc drogie panie do miecza!
Jak nie umie gały opierdolić to laska bez winy nie jest
Lol jaki ten świat jest mały. Mam tę Anie w znajomych chociaż jej nie znam xD
Patrzac tylko na fotke Moniki mozna stwierdzic ze jej mozg przestal sie rozwijac w wieku 12 lat
aaaach ten kaczy dziubek...
aaaach ten kaczy dziubek...
facebook.com/ .... tylko bez fapowania
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-02-24, 14:03 ]
4.3. Zdjęcia i pliki wideo należy dodawać wyłącznie przez odpowiedni formularz na stronie forum. Przed dodaniem zdjęć należy usunąć z nich wszelkie dane identyfikacyjne osób znajdujących się na zdjęciu.
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-02-24, 14:03 ]
4.3. Zdjęcia i pliki wideo należy dodawać wyłącznie przez odpowiedni formularz na stronie forum. Przed dodaniem zdjęć należy usunąć z nich wszelkie dane identyfikacyjne osób znajdujących się na zdjęciu.
oj teraz po refleksji dochodzę do wniosku , że to jest jakaś zoorganizowana akcja szpeców od internetowego "małketyngu" i nabijania wyświetleń...
dupaCyckDupa ale to jest link do konta Ani (tej normalnej), a gdzie link do tej co uczy się robić loda?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów