Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierwszy raz widzę, żeby facet babie loda robił.
Gościa skazali za drobne oszustwa podatkowe. Ale ponieważ w kraju panowało przeludnienie więzień, nasz oszust został skierowany do celi z największym jebaką na świecie. Był to taki dwumetrowy murzyn - kafar, który zaliczył już wszystkich więźniów, większość strażników, a ostatnią jego zdobyczą był naczelnik więzienia. Wchodzi więc nasz zdygany oszust do celi, spogląda a tam dwumetrowy murzyn, przypakowany, z fujarą do kolan...a z tej fujary jeszcze mu kapie po ostatnim razie. Murzyn tubalnym głosem mówi:
- Wolisz być mamusią czy tatusiem ?
Gość szybka kalkulacja, że chyba lepiej być tatusiem...bo najwyżej to on będzie posuwał a nie jego będzie bzykać. Więc mówi, że tatusiem. Na co murzyn:
- No to dzisiaj tatuś zrobi mamusi loda...
Pierwszy raz widzę, żeby facet babie loda robił.
Wchodzi swiezak do celi, Wspolwiezien mowi do niego:
- Sluchaj. Spedzimy tu razem troche czasu. Kim chcesz byc w tej sytuacji mamusia czy tatusiem??
Swiezak mysli sobie " Kurna powiem ze mamusia to mnie zaraz przecweli, to juz lepiej byc tatusiem"
- Tatusiem.
- To zrób lache mamusi!!!
Gościa skazali za drobne oszustwa podatkowe. Ale ponieważ w kraju panowało przeludnienie więzień, nasz oszust został skierowany do celi z największym jebaką na świecie. Był to taki dwumetrowy murzyn - kafar, który zaliczył już wszystkich więźniów, większość strażników, a ostatnią jego zdobyczą był naczelnik więzienia. Wchodzi więc nasz zdygany oszust do celi, spogląda a tam dwumetrowy murzyn, przypakowany, z fujarą do kolan...a z tej fujary jeszcze mu kapie po ostatnim razie. Murzyn tubalnym głosem mówi:
- Wolisz być mamusią czy tatusiem ?
Gość szybka kalkulacja, że chyba lepiej być tatusiem...bo najwyżej to on będzie posuwał a nie jego będzie bzykać. Więc mówi, że tatusiem. Na co murzyn:
- No to dzisiaj tatuś zrobi mamusi loda...
Wchodzi swiezak do celi, Wspolwiezien mowi do niego:
- Sluchaj. Spedzimy tu razem troche czasu. Kim chcesz byc w tej sytuacji mamusia czy tatusiem??
Swiezak mysli sobie " Kurna powiem ze mamusia to mnie zaraz przecweli, to juz lepiej byc tatusiem"
- Tatusiem.
- To zrób lache mamusi!!!
Co wy kurwa, razem w tej celi siedzieliście?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów