Dziś czekając w kolejce w łódzkiej gazowni spostrzegłem coś ciekawego w oświetleniu... No ale kto by lepiej zareklamował gazownię, jak nie Adi?? Hmmm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up lekcje odrobione?
kasetony na suficie 60x60, rastry pasujące pod armstronga 60x 60, tutaj to wygląda jakby sufit był z chuj wie jak wielkich paneli, w które. pomiedzy profile włażą cztery rastry. czyli 120 na 120. Albo to malutkie lampy,, które ktoś wpieprzył po cztery w panel, gdzie spokojnie mieści się jedna o odpowiedniej jasności,.....no fejk, tym bardziej, że z perspektywy tych drzwi na drugim zdjęciu to są standardowe wymiary
@up to jakiś większy armstrong, zobacz na halogenki w żółtej zabudowie. One w standardzie mają około 10 cm. Zresztą obczaj odbicie w dokładce nad drzwiami na drugiej focie.
@edit za tymi drzwiami mam nadzieję że sufit w inną stronę jest, bo jak to odbicie tego samego to faktycznie fejk.
@edit za tymi drzwiami mam nadzieję że sufit w inną stronę jest, bo jak to odbicie tego samego to faktycznie fejk.
piter210 napisał/a:
Kurwa przerażające, odkręcasz gaz w Łódzkiej kuchni a tam cyklon B
Jak dla kogo
Mój dziadek by chyba nie polubił twojego 卐D
tomek3001 napisał/a:
A Ty wiesz, że Cyklon B był w granulkach?
To kup sobie piec na eko groszek
Granulat w postaci ziemi okrzemkowej był tylko nośnikiem cyjanowodoru. Cyklon jest mieszaniną estrów metylowego i etylowego kwasu cyjanowodorowego, które w podwyższonej temperaturze (w sumie już jest lotny w temperaturze pokojowej) łatwo rozkładają się i wydzielają gazowy cyjanowodór.
piter210 napisał/a:
To kup sobie piec na eko groszek
Granulat w postaci ziemi okrzemkowej był tylko nośnikiem cyjanowodoru. Cyklon jest mieszaniną estrów metylowego i etylowego kwasu cyjanowodorowego, które w podwyższonej temperaturze (w sumie już jest lotny w temperaturze pokojowej) łatwo rozkładają się i wydzielają gazowy cyjanowodór.
No tak, był tylko nośnikiem, ale wydzielony cyjanowodór to nie Cyklon B.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów