Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie kozaki, przeca to gimbazjum jeszcze, 50 kilowe chłopaczki, nóżki jak moje przedramie
to w chuj sie spasles.
Przyszli sobie pomazać po murach z puchami w rękach na jakimś wypizdowie, bez plecaków więc mniemam że na mieście sobie przypał robią [monitoring]. Druga kwestia która mnie zastanawia to fakt że występują przed kamerą bez jakiegokolwiek zamaskowania twarzy - równie dobrze mogli podać swoje personalia które wyświetlono by na ekranowym pasku - bo jeśli rzeczywiście są kibicami to policja już dawno ma ich zdjęcia, personalia, nr tel - i nikt obyty by się na taki występ nie zgodził.
Trzecia sprawa jakoś nie przekonują mnie te ciosy wyprowadzane przez cygana
PS. Poda ktoś tytuł tego dokumentu?
Szkoda że nie wrzucone jest jeszcze krótki wywiad z gościem.
Nawet niech to będą ministranci. Typ do nich podszedł i zaczął napierdalać a ich było 4... Prawdziwy facet wstaje i odda, albo jeszcze napierdoli awanturnikowi. Tym bardziej, że gość pod sześćdziesiątkę podchodził.
Jeżeli nawet byłbym aktorem i zostałbym zaatakowany bo ktoś pomyliłby moją rolę z rzeczywistością to i tak bym oddał.
Pod sześćdziesiątkę to mu z ćwierć wieku brakuje. Idź do okulisty albo obejrzyj jeszcze raz.
Ludzie, którzy nakręcają lub piszą scenariusze do tegu typu głupot i innych "trudnych zwał", "dlaczego kurwa ja", czy "pamiętników niedojebów", powinni dostać dożywotni zakaz publikowania swojej twórczości. Potem patrzy jakieś stare babsko w ekran i łyka wszystko, jak pelikan, że to kurwa z życia wzięte... J A P I E R D O L E!
to nie oglądaj tego więcej z babcią, na ten czas wyjmij baterie z pilota albo coś
Mit obalony, że dresy tylko w kupie groźni
Czy ja wiem Gdyby taki wyskoczył do mnie wysmarowany kupą raczej nie podejmował walki
Widzę że mamy tu kolejnego kulturystę...
ważę tylko 90kg, te przedramię od walenia konia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów