Widać, że feministka z krwi i kości. Nie będzie się pedalskiego misoginistycznego faceta słuchać i zrobi po swojemu!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajna, taka nie za mądra. Dobra do ruchania. Tam z resztą całe stado loszek widać...
Czyli głupota z tuszą idzie w parze.
Mając takiego przyjaciela nie potrzeba wrogów.. ale kto by to chciał za żonę to dopiero masochizm
Silna niezależna kobieta postawiła na swoim. GO GIRL!
Podczas przeciągania liny jedna baba się myli i pcha linę skazując swoją drużynę na porażkę. Jakby nie internet to w nawet bym kurwa nie wpadł na to, że kiedyś takie coś zobaczę.
Wychodzi z założenia, że ciągnie to się druta, a pcha linę. Albo coś podobnego.
"Nie będzie się pedalskiego misoginistycznego faceta słuchać"
Albo się, albo faceta.
Wybierz mądrze.
;>
No i mizoginistycznego, jeśli chcesz udawać Polaka.
Ale poza tym to fantastyczna relacja z pokazywania asfaltu.
Nogi i asfalt.
Albo się, albo faceta.
Wybierz mądrze.
;>
Nogi i asfalt.
SkoPio1 napisał/a:
"Nie będzie się pedalskiego misoginistycznego faceta słuchać"
Albo się, albo faceta.
Wybierz mądrze.
;>
Nogi i asfalt.
Nie zaczyna się zdania od "ale".
Abstrahując trochę od clue filmiku.
Powiedzcie mi bawią was zawody w przeciąganiu liny? Nie tylko tam branie udziału, ale i oglądanie - co za denna zabawa, jedyną fajną wersję widziałem w tym serialu squid game, przynajmniej jakieś emocje.
Powiedzcie mi bawią was zawody w przeciąganiu liny? Nie tylko tam branie udziału, ale i oglądanie - co za denna zabawa, jedyną fajną wersję widziałem w tym serialu squid game, przynajmniej jakieś emocje.
SkoPio1 napisał/a:
To i ja się doczepię - relacja z pokazywania asfaltu? To była impreza na której pokazywali asfalt?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów