Chcesz wiedzieć co biorę? Dobra kurwa, powiem ci. Od roku wciągam proszek DOMINATOR. Daje mi niezwykłego kopa, a moje życie zmieniło się nie do poznania ;__; mam teraz więcej kolegów, poznałem ciekawe osoby, czasem załatwiam innym. Wciągamy razem tą magiczną substancję i potem zakładam konta dla moich kolegów niewidzialnych latających kangurów multikonta i razem piszemy komentarze na sadolu. Zabawy jest CO NIEMIARA.
Jedyne czego nie ogarniam to to, że ten proszek rzekomo jest przeznaczony do czyszczenia komputera.
ALe chuj, chcącemu nie dzieje się krzywda, a kto nie ryzykuje ten nie je.
A ty co wciągasz?
aha, jeszcze postawiłem ci piwo przez przypadek, więc nie mów kurwa, że nic nigdy w życiu ode mnie nie dostałeś
A, jeszcze jedno, tak wracając do pracy w call-center. Pracowałem tam jeszcze zanim poznałem cudowne właściwości wspomnianego wcześniej proszku.
Wciskałem ludziom pakiety telewizyjne i kurwa odczuwałem głęboką satysfakcje, gdy opchnąłem komuś pakiet, bo miałem z tego prowizję- 1,50zł (słownie złoty pisiont).
Raz miałem zabawną sytuację. Opowiem ci...
Czytaj to KURWA
Wyobraź sobie, że raz wybrało mi numer do jakieś starej bulwy co miała cały pakiet telewizyjny za 12 zł i jeszcze myślała, że dzwonię do niej, żeby jej obniżyć cenę
bo płakała, że drogo (top bk pomyślałem sobie, kurwa 12 zł to tylko w Polsce Z i jeszcze połowę kanałów to by z powietrza wyłapało iksde
I co pomyślałem sobie, ja jej nie dopierdolę jeszcze za 15 zł pakieciku? Rozmowa zeszła na dalszy plan, bo opowiadała mi, że nie ma obecnie w ogóle czasu, żeby oglądać, bo mąż chory, praca w polu (śmiechłem z biedaków) i w końcu przyznała mi się, że bardzo lubi gotować bigos, bo to ją uspokaja.
BINGO kurwa.
Zapytałem co sądzi o znanym kulinarnym celebrycie- Robercie Makłowiczu i to był strzał w dziesiątkę, bo ten babelun był jego wielkim fanem. Opowiadała jak bardzo lubi jego program- Kuchenne Rewolucje.
Pominę kwestie techniczne związane ze sprzedażą oraz skrypty, którymi należy się posiłkować w rozmowie, ale koniec końców wkręciłem jej, że za 15 zł sprzedam jej pakiet HBO i tam w kółko leci Roberto.
Czaisz to? Makłowicz na jebanym EJCZ BI O
Sprzedałem jej ten skurwiały pakiet i czułem dobrze człowiek.
Mogłem opuścić cenę do 9 zł, ale tego nie zrobiłem- bo jestem wszak kurwą.