📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up: nie widać co jest na dole, więc z tą kobietą nie byłbym taki pewny.
Czarni i muzułmanie to też ludzie, tylko że zjebani ( spory procent) ... Azjatka są ok ale fani chińskich bajek to równe pojeby co ci wyżej.
no właśnie raczej nikt na sadolu nie uważa azjatów za zwierzęta, czasami ktoś ich nazwie kitajcami ale za zwierzęta tak jak czarnuchów nikt ich nie uważa
@autorze, chuj wiesz o logice ludzi na Sadistic. Tyle w temacie.
Nie: to jest fajna dupka, ktora w snach spełnia Twoje marzenia. A potem: pstryk! budzisz sie i smiecisz na saditicu
Jeśli tylko nie ma między nogami fiuta to 100% ruchable kobieta. A jeśli fiuta ma to rzeczywiście musi być kobieta sadistica ;p
Co to kurwa ? Lewicja kontraatakuje?
Wiekszość Sadoli jednogłośnie uznałoby że to Nie jest kobieta
If you know what i mean.
Bongman pomagał?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów