W 1272 Muzułmanie stworzyli pierwszą prezerwatywę używając koziego jelita. Wyjaśnijmy sobie jedno – nie ma przeciwwskazań do założenia kozich wnętrzności na spoconego, obrzezanego fiuta i wsadzenia całości żonie, ale Bóg zabrania jeść wieprzowiny bo jest „nieczysta”?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Bzdura. W starozynym egipcie jako antykoncepcji normalnie używano jelit ale były mało skuteczne. Najskuteczniejsze było łajno krokodyla. To jest dopiero perwera, wpychanie lasce w cipe łajna krokodyla i zapychanie <3
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
W 1873 Brytyjczycy udoskonalili ten pomysł, wyciągając najpierw jelito z kozy
Biorąc pod uwagę, że myli się od święta to taka 'żona' miała wychodowane naturalne łajno w cipsku... więc chyba nie robiło im różnicy :p
@up robiło różnicę bo chodzi o "pH" środowiska. Sperma jest zasadowa by zneutralizować kwasowość pochwy chroniącą przed infekcjami (bakterie mlekowe zakwaszają) i umożliwić ruchliwość plemników zależną od pH
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
a łajno krokodyla jest silnie kwasowe (w granicach nie wyżerania cipska)
poza tym Egipcjanie to nie arabowie. Znaczy się to nie byli ; D
poza tym Egipcjanie to nie arabowie. Znaczy się to nie byli ; D
Ja osobiście opierdoliłbym stejka.
Powiedz mi tylko co ma piernik do wiatraka. Nic, kurwa nie wiesz o Biblii, także proszę Cie nie wypowiadaj się na jej temat. Wszystkie tępe buraki takie, jak wy wychodowane na katolickich zasadach grzyba wiecie. Zjebane porównanie na poziomie gimbazjalisty. Poczytaj na temat świnki, która codziennie wpierdalasz a jaki syf Ci robi z organizmem. Świnia wpierdoli Ci wszystko a Ty wpierdalasz ją.
Cytat:
Powiedz mi tylko co ma piernik do wiatraka. Nic, kurwa nie wiesz o Biblii, także proszę Cie nie wypowiadaj się na jej temat. Wszystkie tępe buraki takie, jak wy wychodowane na katolickich zasadach grzyba wiecie. Zjebane porównanie na poziomie gimbazjalisty. Poczytaj na temat świnki, która codziennie wpierdalasz a jaki syf Ci robi z organizmem. Świnia wpierdoli Ci wszystko a Ty wpierdalasz ją.
Dobra nie pierdol i idź do spowiedzi za słowo wpierdoli/wpierdalasz bo do nieba nie pójdziesz.
@CyganBezgruzu
Czytanie ze zrozumieniem opanowane na 5 . Chłopie zadziwiasz mnie. Dalej nie kumasz o co chodzi. Powodzenia !
Czytanie ze zrozumieniem opanowane na 5 . Chłopie zadziwiasz mnie. Dalej nie kumasz o co chodzi. Powodzenia !
Exias napisał/a:
@2x up
Biorąc pod uwagę, że myli się od święta to taka 'żona' miała wychodowane naturalne łajno w cipsku... więc chyba nie robiło im różnicy :p
Niekoniecznie. Ludzie w starożytności dbali o higienę, w przeciwieństwie do ludzi z epok późniejszych. Zaś od końca starożytności do gdzieś tak XIX wieku był zajebisty syf.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów