Beny napisał/a:
Chryste
Pozwól, że opisze Ci to jako osoba, którą doprowadzają do szewskiej pasji drobne szczegóły.
1. Spójrz na ogólną oprawę sadola. Dominują kolory (w kolejności) czarny, biały i żółty. Logo sołtysa idealnie się wpasowuje w ten schemat a jak D zrobi czerwone, to będzie gryzło w oczy.
Nawet nie wspominaj o czerwonym kolorze zakładki harda, bo to zupełnie inna rzecz.
2. Czaszka jaką zrobił w pierwszym projekcie schodzi gładko w stronę opcji profilowych. Jeżeli czaszka będzie zwrócona w stronę napisu, to powstanie dziura, która dla mnie wygląda jak wywalony szczebel w płocie
Akurat kolor literki nie ma znaczenia jeśli pasuje żółty to niech będzie żółty, ale żeby było to D, a nie C jak wcześniej .
Mnie się podoba drugi wariant czaszki odwrócony do napisów, a to wszystko zależy od czcionki jaka zostanie ostatecznie wybrana. Czcionka z pierwszego projektu jest zbyt podobna do innych portali z obrazkami, a przecież sadol to unikalna strona nie tylko z obrazkami i filmikami dlatego trzeba to dobrze dobrać. Mam nadzieje, że podołamy i nie zostanie stare logo, bo trzeba trochę odświeżyć ten portal