18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Logorama
Z................y • 2010-03-04, 13:52
Oto nominowana do Oskara w kategorii krótkich filmów ''Logorama'', której cały świat i wszystkie postacie stworzone się z logo znanych marek. Prawdopodobnie nie ma drugiego filmu, w którym zobaczycie tyle znajomych twarzy.

Trailer:

Cały film
Zgłoś
coval 2010-03-04, 23:36
obejrzalem całe i jest... mega O.O czegos takiego to nie widzialem jeszcze
Zgłoś
Qunda 2011-12-08, 21:37 7

mnie rozbraja policja.Ale wkurwia mnie to ze nieznam niektorych firm amerykanskich koniec jest troche?niemoge wymyslic ide sisi tam znajde inspiracje. wrocilem koniec jest troche zagubiony ...
Zgłoś
artur140686 2011-12-08, 21:55
audycja zawierała lokowanie produktu
Zgłoś
think666 2011-12-08, 21:55
Mieli jakiegoś sponsora?

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
NaughtyBear 2011-12-08, 22:08 1
@up
I to nie jednego

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
kinix21 2011-12-08, 22:31
kunda5 napisał/a:

mnie rozbraja policja.Ale wkurwia mnie to ze nieznam niektorych firm amerykanskich koniec jest troche?niemoge wymyslic ide sisi tam znajde inspiracje. wrocilem koniec jest troche zagubiony ...

że, kurwa, co???
Zgłoś
6................z 2011-12-08, 22:47
a ja jestem przerażony, ze znam te marki i jestem przez nie bombardowany na każdym kroku :/
Zgłoś
wasek 2011-12-08, 23:15
To na serio leci na canal+? Jaka się nazywa? Będą następne odcinki?

I niech autor weźmie słownik pierdolnie się nim w łeb, przeczyta, napisze to co miał na myśli jeszcze raz i znowu się pierdolnie.

Bo po Polsku to nie jest napisane

Przepraszam że wulgarnie ale nie wiem o co chodzi
Zgłoś
Wodzu1988 2011-12-08, 23:44
@up jakbyś oglądał wiedział byś jak to się nazywa podpowiem na końcu jest nazwa
Zgłoś
H................g 2011-12-08, 23:46
Dam Ci chyba piwo, bo filmik ma 16 min, więc za fatygę dam piwo
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów