dość interesująca knajpa otwiera sie w wawie... ciekawe czy na dzien ojca beda jakies promocje
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dość interesująca knajpa otwiera sie w wawie... ciekawe czy na dzien ojca beda jakies promocje
knajpa w piwnicy - nosz ja pierdole
Uciekaj krowy paść a nie przy kompie siedzisz
Rozumiem że ojciec z córką ma browara gratis
tds1974 napisał/a:
Media już zareagowały. Daję sobie łeb obciąć, że zmienia nazwę.
Spierdolone media, zepsują każdy oryginalny pomysł
Chciali tylko dymu narobić i teraz chuj na co zmienią nazwę, i tak o lokalu będzie głośno.
Przez miesiąc.
Przez miesiąc.
Eh. A knajpa zapewne jak tysiąc innych, zresztą chyba niespecjalnie się reklamują, albo (jak rozumiem), jeszcze się nie otworzyli. Już bym tam pił.
Niemniej nazwa jest boska.
Niemniej nazwa jest boska.
Proponuję właścicielowi zrobić takie same piekło jak ten sadysta-pedofil własnej córce. Zamknąć go na pół roku z podobnym pojebem, wtedy zobaczymy komu będzie do śmiechu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów