Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a potem kurwa covidy wszedzie, brudasy jebane
No wlasnie, rece brudne... gdzie Oni Maja sztucce jakies, chociaz jakis drewaniny widelec...
... moim najlepszym daniem na świecie jest czarnina....
CZERNINA!!! Ulubione danie a nawet nie wiesz jak się nazywa, kawalerze od siedmiu boleści kurwa jego mać.
Właśnie różnica jest definitywna, u nas podroby się oddziela i oczyszcza (przynajmniej teoretycznie), a brudasy wpierdalają całość, czyli jak można się domyśleć łącznie z gównem. Ja podroby bardzo lubię a moim najlepszym daniem na świecie jest czarnina, gdzie prócz mięsa używa się podrobów i krwi, no ale właśnie one są do tego przygotowane, oczyszczone i odpowiednio długo gotowane, co czyni je czystymi a nawet bardzo zdrowymi, a nie jak tu widzimy wpierdalane z wszelkim syfem.
Poznaniak?
Ja nie, ale czerninę lubię, niestety dobrą mają tylko w Wielkopolsce.
(Czarnina też się mówi)
Jako kucharz z prawie 20o letnim doświadczeniem powiem jedno - wiele od naszych flaków (pysznego dania z krojonego żołądka) lub kiszonek się to nie różni. A większości na ten widok od****ala. A jakie widoki widziałem na ubojach
no ale jak? krowe rozpruwasz na zywca i wperdalasz te flaki? Moze pochodzisz z jakies dziwnej czesci polski ale w moich okolicach takie rzeczy jak flaki to sie oczyszczalo, gotowalo w chuj dlugo, przyprawiolo....
Fuj!! Jak można jeść rękami?!
Ty jesz rękami inni ręcami a ja bym to zjadł rękoma ty jebany analfabeto
CZERNINA!!! Ulubione danie a nawet nie wiesz jak się nazywa, kawalerze od siedmiu boleści kurwa jego mać.
Czernina , Czarnina, Czarna polewka - to są poprawne nazwy. Nie wymądrzaj się Bralczyk !
Rękoma a nie rękami do kurwy nędzy
Ty jesz rękami inni ręcami a ja bym to zjadł rękoma ty jebany analfabeto
Weźcie się douczcie zanim zaczniecie srać na innych. "Rękoma" jest formą archaiczną, to tak jak "oczyma" jemy rękami, patrzymy oczami.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów