Ryż z mięsem faszerowanym
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z całym szacunkiem Beny ale kuchnia azjatycka (jak zakładam) niczym już nie zaskoczy; tam się wpieprza literalnie WSZYSTKO...
no może włosów nie wpierdalają...
no może włosów nie wpierdalają...
adrianthc napisał/a:
Fuj!! Jak można jeść rękami?!
Kebaba/Pitę też kroisz nożem i spożywasz widelcem? Skrzydełka pieczone też kroisz? Dla odpakowania cukierka, którego włożysz do buźki też przygotowujesz całą zastawę? Na grillu będąc zapewne biały stół?
Halman napisał/a:
Z całym szacunkiem Beny ale kuchnia azjatycka (jak zakładam) niczym już nie zaskoczy; tam się wpieprza literalnie WSZYSTKO...
no może włosów nie wpierdalają...
Też myślałam, że to Azja, ale wzorki na dywanie i kubek (chyba) kawy przywodzi na myśl Amerykę Południową.
~Beny napisał/a:
Też myślałam, że to Azja, ale wzorki na dywanie i kubek (chyba) kawy przywodzi na myśl Amerykę Południową.
Ale mlaskają świnie jak Azjaci
Jako kucharz z prawie 20o letnim doświadczeniem powiem jedno - wiele od naszych flaków (pysznego dania z krojonego żołądka) lub kiszonek się to nie różni. A większości na ten widok od****ala. A jakie widoki widziałem na ubojach
HooryYaneq napisał/a:
Kebaba/Pitę też kroisz nożem i spożywasz widelcem? Skrzydełka pieczone też kroisz? Dla odpakowania cukierka, którego włożysz do buźki też przygotowujesz całą zastawę? Na grillu będąc zapewne biały stół?
Chyba nie skumałeś aluzji
Obrzydliwe to mlaskanie aż się wkurwiłem.
HooryYaneq napisał/a:
Jako kucharz z prawie 20o letnim doświadczeniem powiem jedno - wiele od naszych flaków (pysznego dania z krojonego żołądka) lub kiszonek się to nie różni. A większości na ten widok od****ala. A jakie widoki widziałem na ubojach
Właśnie różnica jest definitywna, u nas podroby się oddziela i oczyszcza (przynajmniej teoretycznie), a brudasy wpierdalają całość, czyli jak można się domyśleć łącznie z gównem. Ja podroby bardzo lubię a moim najlepszym daniem na świecie jest czarnina, gdzie prócz mięsa używa się podrobów i krwi, no ale właśnie one są do tego przygotowane, oczyszczone i odpowiednio długo gotowane, co czyni je czystymi a nawet bardzo zdrowymi, a nie jak tu widzimy wpierdalane z wszelkim syfem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów