📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tutaj, to już kurwa na 100% Velture napisze, że to polskie mieszkanie, zniszczone przez Ukraincow 😉
To jeszcze chuj, znajoma pracuje w firmie która się zajmuje likwidacją mieszkań. Starzy ludzie chorujący na zbieractwo to jest tragedia. To na filmie to worki weźmiesz i wypierdolosz w 3h.
Po tych staruchach to zdarza się 30m3 odpadów... kilka kontenerów
Po tych staruchach to zdarza się 30m3 odpadów... kilka kontenerów
ja pierdole ale brudasy widać że kacapia to naturalne środowisko czerwonych karaluchów jebany gorszy naród jebać roSSję
Kwadrat zaawansowanego użytkownika Sadistica.pl- może i nawet Halmana
Driver19cm napisał/a:
No tutaj, to już kurwa na 100% Velture napisze, że to polskie mieszkanie, zniszczone przez Ukraincow 😉
Przecież to twój wynajmowany kwadrat.
Tak siebie samego nie poznawać i palić głupa przed właścicielem, panie Dałner1,9 cm to niedobra jest !
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Przecież to twój wynajmowany kwadrat.
Tak siebie samego nie poznawać i palić głupa przed właścicielem, panie Dałner1,9 cm to niedobra jest !
Ale mi teraz dojebałeś
To ja Ciebie uwazam za brata sadolowego, za Przyjaciela, a Ty tak wemnie uderzasz ?
To ja Ciebie uwazam za brata sadolowego, za Przyjaciela, a Ty tak wemnie uderzasz ?
Trochę cisnąc sobie to dobra jest. Nie za mocno, nie za wulgarnie, tak od czasu do czasu.
A i na końcu puściłem łoczko
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Trochę cisnąc sobie to dobra jest. Nie za mocno, nie za wulgarnie, tak od czasu do czasu.
A i na końcu puściłem łoczko
Zgadzam się. Mimo różnicy zdań, nadal lecimy do jednej bramki
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów