📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A kopiącego się nie leży.
Widzę, dzisiaj dzień samych "honorowych" solówek na sadolu... Czekam na więcej
Tamten powinien twarz zasłonić, a nie machać rączkami.
Dlaczego tak jest, że ludzie mający pojęcie o sztukach walki załatwiają sprawę jednym ciosem i nie "kopią" leżącego, a takie buraki zawsze coś wywijają, jak nie sam skoro jest na wygranej pozycji to w trzech?
Dlatego szacunek dla ludzi trenujących i nie wykorzystujących tego gdzie się da.
Dlatego szacunek dla ludzi trenujących i nie wykorzystujących tego gdzie się da.
P@N K@C napisał/a:
bo leżącego się nie kopie
Odkad MMA tak sie rozslawilo to zdanie juz chyba nie ma znaczenia .
Jak zwykle za wcześnie kamera wyłączona... Ewidentnie chciał mu na klatę kloca postawić
była kiedyś waleczka jakiś kozaczków z usa to jeden drugiemu kolankiem całym ciałem na szczęce siadał, śmiesznie obity później charczał w spazmach bólu
avox napisał/a:
Dlaczego tak jest, że ludzie mający pojęcie o sztukach walki załatwiają sprawę jednym ciosem i nie "kopią" leżącego, a takie buraki zawsze coś wywijają, jak nie sam skoro jest na wygranej pozycji to w trzech?
Tacy którzy naprawdę coś umieją to najczęściej zwyczajnie unikają walki. Jak ktoś coś umie to nie musi niczego nikomu udowadniać. No chyba że ktoś trenuje długo a jest lekko-średni...wtedy coś trzeba przecież pokazać, najczęściej na dużo słabszych żeby nie było wtopy. Także stwierdzam że mało ludzi coś umie heh.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów