📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kiedyś mi złamany obojczyk nastawiali. Konował zaparł się kolanem między łopatkami i ściągnął mi barki. Pół oddziału się zleciało takie krzyki były...
Chuj nastawiał prawy a złamany miałem lewy.
Dobrze, że kolana mu nie chciała nastawiać.
Nawet niezła loszka. Kumata i widać, że lubi wrestling. Pobawił bym się z nią w zapasy.
Kurwa mać... szarpie maciora i się w trakcie pyta, czy nie jest złamany...
Potwierdzam, prze-przejebana akcja. Złamana nasada kości ramieniowej - lewej, nawet jak mnie dobrze naćpali to i tak bolało, że aż na baczność praktycznie stawałem.
Taki niecierpliwy ze az tupal nogami.
BigBertha napisał/a:
Nawet niezła loszka. Kumata i widać, że lubi wrestling. Pobawił bym się z nią w zapasy.
Jak by cię nogami ścisnęła, to byś sufit osrał
Jak ładnie stępuje.
Zmorsky napisał/a:
Potwierdzam, prze-przejebana akcja. Złamana nasada kości ramieniowej - lewej, nawet jak mnie dobrze naćpali to i tak bolało, że aż na baczność praktycznie stawałem.
To i tak miałeś dobrze. Ja złamałem sobie dwie kości przedramienia lewego z przemieszczeniem i wykręceniem odłamów. Akurat był strajk anestezjologów - nastawiali mi wyciągiem na żywca. Szkoda, że był to 1996 czy 1997 i nie było komórek, bo był by nagrany niezły koncert.
ten omdlewająco-rozbawiający rodzaj bólu jest jeszcze bardziej skurwiały niż ta jebitna możliwość cytowania
petru23 napisał/a:
Kiedyś mi złamany obojczyk nastawiali. Konował zaparł się kolanem między łopatkami i ściągnął mi barki. Pół oddziału się zleciało takie krzyki były...
Przy pierwszym złamanym obojczyku gościu przed gipsowaniem mnie (skurwiele wjebali mnie w gips, który potem rozpierdalał mi krawędziami ręce) też mi to zrobił. Przy drugim - sam się przeciągnąłem - łopatki w tył i poczułem jak obojczyk zmienia położenie na bliższe by mógł się zrastać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów