Slowmotion piękny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kolego żaden łokietek
Nie bał się że trafi sobie w nerw łokciowy i poczuje prąd w ręce?
Raz tak przyjebalem w szafke to taki prąd mnie przeszedł, że nie czułem ręki przez 2 minuty
Gdzie wy tam macie uderzenie łokciem??
encoder178 napisał/a:
Raz tak przyjebalem w szafke to taki prąd mnie przeszedł, że nie czułem ręki przez 2 minuty
Mógłbyś robić tak za fotowoltaikę.
tyś kurwa widział łokietek ? wakacje się zaczeły tych opisów z dupy będzie teraz coraz więcej !
Jebnięcie z pięści z półobrotu, praktykowane w różnych sportach/sztukach walki (king boxing, kung fu itp.). Trudno trafić i w miarę łatwo się obronić ale jak się ma farta i siądzie na ryj to zęby lecą.
To była pięść z obrotu, nie łokieć. Znam się, trenuję kickboxing, w tym też takie sztuczki dozwolone.
TiliLili napisał/a:
To była pięść z obrotu, nie łokieć. Znam się, trenuję kickboxing, w tym też takie sztuczki dozwolone.
Ja bym to nazwał backfist, żeby tak pedalska nie brzmiało kolego jak obrotowa pięść
John-Flopp napisał/a:
Gdzie wy tam macie uderzenie łokciem??
Siedzą po kilka lat na sadistica i nie potrafią przeanalizować filmiku który jest w słowmotion, naprawdę same pedały tu siedzą i w dodatku ślepe.
Każdemu trzeba tłumaczyć co się stało bo nie widzą i piszą głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów