Lolek pali lolka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kanibal jebany.
Zaraz się gimbusy rozpiszą o legalizacji.
Dzichader napisał/a:
ćpuńskie ścierwa za 3...2...1...
Nazywanie kogoś "ścierwem" będąc idiotą, nic nie znaczy.
A wręcz brzmi jak komplement.
Cytat:
ćpuńskie ścierwa za 3...2...1...
Bodziec: Ręcznie skręcony papieros.
Skojarzenie: Ćpuńskie ścierwa.
Ktoś tu chyba ma problemy z postrzeganiem świata... Albo - jak słusznie zauważył kolega parę postów wyżej - idiota.
Nawet nie pali się jak blant tylko jak tytoń, tylko te oczka takie czerwone podejrzane
A po za tym ładnie ozdabia ten stary brudy garaż
A po za tym ładnie ozdabia ten stary brudy garaż
genialna ozdoba garażu! I przestańcie sie czepiać w jaki sposób się pali oraz czy wystaje "eska" :/
mik777pl napisał/a:
Nawet nie pali się jak blant tylko jak tytoń
zajebiście masz że potrafisz tak dobrze określić co znajduję się w tych bletkach, mimo że jest to wrzuta
Ojoj, kogoś zabolała prawda o sobie? Mogę być nawet idiotą co nie zmienia faktu, że nienawidzę ćpuńskiego ścierwa z powodu HIV.
Dzichader napisał/a:
Ojoj, kogoś zabolała prawda o sobie? Mogę być nawet idiotą co nie zmienia faktu, że nienawidzę ćpuńskiego ścierwa z powodu HIV.
O kurwa, aż zrobiłem sobie screena twojego postu
A tak serio. Chyba popierdoliły Ci się pojęcia z lekka Wyjaśnij mi co blancik dla chilloutu ma wspólnego z byciem "ćpuńskim ścierwem"?
Masz kurwa HIV, bo jakiś ćpun wyruchał Cię w dupsko, że tak ich nienawidzisz? Pewnie w życiu ani jednego nie widziałeś, tym bardziej nie rozmawiałeś.
Co daje Ci nienawiść wobec nich? To tacy sami ludzie jak Ty czy ja, po prostu popierdoliły im się trochę ścieżki w życiu..
palimy lole, palimy lole o ja pierdole ciągle smolę te lole tyryn tyryn
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów