Krótkometrażowa fabuła mojego autorstwa. Całkowity koszt produkcji wyniósł 50 zł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Najwięcej to kosztowała ich pewnie guma do żucia ^^
Czytam komentarze i nie mogę się nadziwić brakowi hejtu, zwłaszcza że to było cienkie jak polskie żyletki. Amatorskie filmy w Polsce potrafią trzymać poziom tylko trzeba wiedzieć gdzie szukać, do końca miałem nadzieję że jest to robione z przymrużeniem oko, ale niestety zawiodłem się. Z taką prezentacją emocji nigdy nie uda się stworzyć czegoś ambitnego, a to cechuje poza ZF skurcz, polską kinematografię amatorską. Nie wymagam Stanisłąwskiego, kurwa ale wypadałoby choc trochę wczuć się w rolę... Pomijam już nonsensowność fabuły, ale wiadomo że nie odr razu Rzym zbudowano, na pewno dobrze że próbujecie, ale przed wami wiele pracy widziałem dziesiąta lepszych kilkuminutowych filmów kręconych telefonem komórkowym...
Kurde spoko, piwo. Szkoda tylko, ze nie zajeli sie kolezanka jakos bardziej naturalistycznie
graja lepiej niż moja lodówka ale spoko leci piwko bo wspieram kino niszowe (qurwa co na pisze)
Szczerze? - Chujowe, ale masz piwo i nakurwiaj więcej tego gówna a może kiedyś coś dobrego ci z tego wyjdzie. Pozdro.
te 50 zł to na bilety do tego zapiździejewa i na sztuczną krew ? ...
Film chujowy, nudny i ogólnie, nie zachęca do oglądania, po pierwszych 3 min przewinąłem..
Te dzwięki strzałów z half-life... żenada
Czepiacie się gry aktorskiej, a popatrzcie na produkcje puszczane w tv typu dlaczego ja... Dajcie mu kasę na profesjonalnych aktorów i sprzęt to filmiki będą lepsze. Znaffcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów