Krótkometrażowa fabuła mojego autorstwa. Całkowity koszt produkcji wyniósł 50 zł.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
To była brutalna śmierć ale niezbędna żeby umarł.
Myślałem, że to będzie chujowe podobnie jak 90% innych amatorskich produkcji.
Ale nie było - i za to zimne piwko
Ale nie było - i za to zimne piwko
50 zł? to ile kosztowało sfilmowanie tej planety na początku?
a i fajna laska
a i fajna laska
zamiast tego jak go biją, wolałbym zobaczyć jak tamten "komendant" zabawia sie z reporterką
Jeżeli szukasz aprobaty, to u mnie go nie znajdziesz. Nie żeby ze mnie był jakiś Woody Allen, ale nie chwaliłbym się czymś takim Bardziej dla żartu, niż jakaś poważna zabawa w KINO.
Wiem, że od czegoś trzeba zacząć, ale podstawą byłoby zainwestowanie w:
- kamerę, a co najmniej 2
- dynamika kamery, kilka zbliżeń to jeszcze nie porywa, oraz szamotanie kamery z twarzy gościa,
- zainwestowanie w jakikolwiek filtr na kamerę, oraz tulipan bo strasznie pali niebo
Ogólnie jako zabawa z filmem wiadomo że każdy się uczy, na pewno zrobione wiele ujęć i wybrane te najlepsze, znam też realia życia w tym smutnym kraju i posiadanie 2 kamer graniczy z cudem wszystko z kasą się wiąże, ale przejścia można zrobić fajnie. Osobiście podoba mi się styl z lat 70 - 80 gdy kamerzysta biegał z tym wielkim pakiem na plecach i było widać ten ruch unoszenia i opadania, ci lepsi dogrywali się do aktora i wypadało, że twarz pozostawała nieruchomo.
Żeby nie było, że wszystko ganie historia ujdzie, choć wiadomo wątek miłosny można było rozwinąć
Wiem, że od czegoś trzeba zacząć, ale podstawą byłoby zainwestowanie w:
- kamerę, a co najmniej 2
- dynamika kamery, kilka zbliżeń to jeszcze nie porywa, oraz szamotanie kamery z twarzy gościa,
- zainwestowanie w jakikolwiek filtr na kamerę, oraz tulipan bo strasznie pali niebo
Ogólnie jako zabawa z filmem wiadomo że każdy się uczy, na pewno zrobione wiele ujęć i wybrane te najlepsze, znam też realia życia w tym smutnym kraju i posiadanie 2 kamer graniczy z cudem wszystko z kasą się wiąże, ale przejścia można zrobić fajnie. Osobiście podoba mi się styl z lat 70 - 80 gdy kamerzysta biegał z tym wielkim pakiem na plecach i było widać ten ruch unoszenia i opadania, ci lepsi dogrywali się do aktora i wypadało, że twarz pozostawała nieruchomo.
Żeby nie było, że wszystko ganie historia ujdzie, choć wiadomo wątek miłosny można było rozwinąć
Up
"Jeżeli szukasz aprobaty, to u mnie go nie znajdziesz" Kurwa JEJ tak? JEJ! Aprobaty czyli JEJ nie znajdziesz...
"Jeżeli szukasz aprobaty, to u mnie go nie znajdziesz" Kurwa JEJ tak? JEJ! Aprobaty czyli JEJ nie znajdziesz...
Nie odniosę się do całości...
Gdybym ja uciekał z takiej "bazy" po takich przygodach, to Usain Bolt nie miałby ze mną szans.
Bohaterowie tymczasem biegną, no jak biegną każdy widzi.
Tyle chciałem.
Na Filmweb ocena 6.2
Gdybym ja uciekał z takiej "bazy" po takich przygodach, to Usain Bolt nie miałby ze mną szans.
Bohaterowie tymczasem biegną, no jak biegną każdy widzi.
Tyle chciałem.
Na Filmweb ocena 6.2
Film dupy nie urywa ale masz piwko za własną twórczość
Jak poważnie o amatorskim kręceniu myślisz, to trochę bardziej myśl nad "kręceniem" niż nad "amatorskim" I kwestie mogłyby być mniej drewniane, a aktorzy bardziej pewni swoich roli
No dość tak nawet, tylko trochę gra aktorska drewniana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów