📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Bo mieli zrobić światła dla drwali.
Właśnie wbili sobie kolejny gwóźdź do trumny
Gość z filmiku ma ewidentny problem z tożsamością płciową.
Mnie by taki znaczej najwyżej rozśmieszył
Mnie by taki znaczej najwyżej rozśmieszył
czego sie spodziewac po "ludziach", ktorzy wybrali hebana na burmistrza
Fajny pomysł. Nagrywający się doigrał - już stracił pracę, a do tego będzie miał sprawę karną za propagowanie homofobii i mowy nienawiści.
mieszkam w uk od 10 lat i kurwa nie wiem tak jak by wszyscy byli uposledzeni tak sie czuje i dostaje tego downa od nich
naprawde po usa to chyba nastepni idioci w kolejce
znam ludzi w moim wieku ok 30 ktorzy nie umieja pisac! ja cudzoziemiec czasami pisalem za rodowitych anglikow bo nie umieli głąby!
@loaloa pozwolili ci na zmywaku tel wyciagnac czy z kibla piszesz?
naprawde po usa to chyba nastepni idioci w kolejce
znam ludzi w moim wieku ok 30 ktorzy nie umieja pisac! ja cudzoziemiec czasami pisalem za rodowitych anglikow bo nie umieli głąby!
@loaloa pozwolili ci na zmywaku tel wyciagnac czy z kibla piszesz?
wchuj mnie to wkurwia...
ale mam z nich beke, przyjemują miliony imigrantów mudżynów, gwałcą im kobiety, narzucają swoją religię, rowerów juz nikt nie wystawiam na ulicę, w krajach zachodnich/UK bo znikają po 20 minutach, ale kurwa nagle się obejrzeli ze ich kurwa wkurwia zielone swiatło ze znaczkiem 3 płci xD KISNE Z NICH OBY ZDECHLI
Znajomy pokazywał mi zdjęcia z Kanady. Wszedzie nasrane teczą i innymi symbolami zboczków. Myslałem ze to z okazji jakiejś parady, ale niestety nie. Na co dzień są tak zjebani. Tylko jeszcze w tym ciemnogrodzie katolickim jest w miare normalnie.
chyba normalne, że les gay bi trans jest "possitive", sero-positive
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów