18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Londyn i ich allahy akbary
KillQ8 • 2013-05-22, 19:36
Jak donosi jeden z naszych czytelników - dopiero co na środku ulicy w Londynie dwóch śniadych kozojebców odrąbało komuś głowę maczetą.

Relacja anonimowego świadka z BBC.co.uk:

Byłem na spacerze z psem, gdy usłyszałem jakieś krzyki około 50 jardów ode mnie. Jakiś człowiek biegł w dół ulicy, goniony przez dwóch mężczyzn w samochodzie. Samochód zatrzymał się, mężczyźni wysiedli z niego z czymś co wyglądało jak miecz. Potem dosłownie odcięli głowę uciekającego mężczyzny. Pojawiła się uzbrojona policja (w spedalonej Anglii nie wszycy policjanci mają broń - to moje) i zaczęła się strzelanina. Teraz jesteśmy zamknięci, zabronili nam wychodzić z domów. Wygląda na to, że teraz dzieje się jeszcze więcej latają helikoptery i wszędzie krążą uzbrojeni policjanci.

P.S. zamordowany mężczyzna był żołnierzem.

Źródło - uwaga, są fotki nadające się na hard.
Zgłoś
PanKupa 2013-05-22, 23:44 6
Proponuję utworzyć jakąś milicje antyciapatą - grupka kolesi w kominiarkach napierdalająca każdego ciapatego w okolicy, dodatkowo nagrywająca całe zdarzenie i wrzucająca to do neta - może wtedy do ciapatego gówna dotrze, że ich tu nie chcemy.

W Rosji coś takiego praktykowali przeciwko Czeczenom bodajże. Wiem że to może i prymitywne, ale coś z tym szkodnikiem trzeba zrobić... Na szczęście w naszym kraju nie brakuje rasistów, niszczących te ścierwa.

A i jedno mnie zastanawia, czarnuch ma zakrwawione ręce, trzymający kose, przed chwilą zajebał typa - rodaka, a banda gapiów zesrana stoi i czeka na rozwój sytuacji. Jeszce z nim reportaż chcieli zrobić...

Dodatkowo:
Numernabis napisał/a:

Muzułmanie w akcji.

Nie mam pytań, koleś dostaje w pysk w biały dzień i nikogo to nie obchodzi.

Zgłoś
korinogaro 2013-05-22, 23:45 1
Zapewne tak jak jebanych ciapatych gwałcicieli zaczęli określać w UK jako "azjatyckiego pochodzenia" bo tyle mieli gwałtów na koncie, że by ich rodowici Anglicy (ci z jajami) roznieśli, to pewnie teraz też powiedzą w mediach, że zabójstwa dokonali azjaci a nie brudasy...
Zgłoś
F................m 2013-05-22, 23:46 1
I chuj w dupę Brytolom. Nawpuszczali gówna? A więc voila! Aby im kiedyś muślmy zrobiły prawdziwą, zajebistą rewoltę i np. zajebały królową. Może wtedy się ogarną. Multi-kulti?! Multi-chujt! W dupach lewaków!

Policja też godna UK. Zamiast oby kutasów schwytać to zajebali. Niech ich teraz debile przesłuchają … .
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-22, 23:47 2
Drugi muslim

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
lapps 2013-05-23, 0:05 1
jebac imigrantow ale ten akurat z glowa mowil;. i przynajmniej cywilom nic nie zrobil czego nie mozna powiedziec o naszej stronie. i to nie my jestesmy bombardowani nagminnie przez islamistow

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
lokowalek 2013-05-23, 0:16 2
Cytat:

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta

I co? Blazejekk nie podlega pod ten punkt? Jego post jest jawnym rasizmem skierowanym pod ludnosc Polska, ja jako Polak czuje ze on mnie obrazil swoimi postami. Niech sie cieszy ze mem z jego udzialem nie wyszedl jeszcze poza sadistica.

Wracajac do tematu:

Co jest du kurwy? Murzyn podrzyna gardlo zolnierzowi na srodku ulicy w bialy dzien :o ... ja juz wiem jak to sie skonczy ... bedzie pokojowa, milczaca, manifestacja przez centrum Londynu i chuj z tego wyjdzie.

Zabawmy sie w "co by bylo gdyby" Wiem ze lubicie zabawy i wezmiecie w niej udzial z radoscia. Zabawa polega na otwartym umysle i odrobinie fantazji.

Odwracamy teraz sytuacje, idzie sobie murzynek ulica i nikomu nic nie wadzi. Patrzy sobie na zegarek od czasu do czasu, widac ze sie spieszy (Pewnie ma spotkac swoja dziewczyne). Nagle jakis samochód wjezdza na kraweznik i go uderza. Nasz bohater przelatuje kilka metrów i upada na beton. Z samochodu wyskakuje dwóch bialych ludzi. Jeden z nich ma w rekach nóz i maczete, drugi z nich podbiega i trzyma murzynka. Pierwszy podchodzi blizej, podcina gardlo murzynkowi i wykrzykuje "Jezus jest Wielki". Po skonczeniou z murzynkiem "nozownik" podchodzi do jednego z gapiów i mówi " Przepraszam ze wasze chomiki musialy to ogladac ale u nas ... znaczy tutaj chomiki razem z nami ogladaja takie rzeczy. Ty który to nagrywasz pamietaj ze kwestia o Jezusie ma byc wycieta" Po chwili odchodzi do swojego kolegi który patrzy jak krew wyplywa murzynkowi z miejsca gdzie mial gardlo, czekaja razem na policje zeby zostac postrzelonymi i zeby pózniej zostali zabrani do szpitala gdzie sie nimi zajma w sposób cywilizowany.

Teraz mam pytanie dla kumatych. Co robi reszta murzynów w takim kraju?

a) Robia pokojowa manifestacje.
b) Zapominaja o calym zdarzeniu.
c) Rozpierdalaja pól Londynu

My Europejczycy za czesto wybieramy punkty a i b

P.S. Za kazdym razem jak pisze "murzynek" przypomina mi sie ta scena.

Zgłoś
cerastes 2013-05-23, 0:23
lapps napisał/a:

jebac imigrantow ale ten akurat z glowa mowil;. i przynajmniej cywilom nic nie zrobil czego nie mozna powiedziec o naszej stronie. i to nie my jestesmy bombardowani nagminnie przez islamistow

Wiesz że kiedyś jak byłem dużo młodszy to też tak myślałem o Afganistanie.. najpierw Rosja próbowała tam robić porządek, później USrael.. i obaj nie dali sobie rady.. wiesz dlaczego?

bo to jest ideologia, ci ludzie mają wyprane głowy przez koran.. są wrogo nastawieni do niewierzących w Allaha, najgorsze jest to że w krajach islamu nie ma demokracji, a rządy totalitarne są surowe i bardzo niesprawiedliwe.. wręcz wykorzystują plebs ciapatych do swoich celów i machinacji, właśnie za sprawą wiary. U nich potrzeba pokoleń aby wprowadzić demokrację, trzeba zmienić mentalności nienawiści do innych religii która jest przekazywana z pokolenia na pokolenia.. Wiadomo że zachód zawsze miał spore interesy na bliskim wschodzie, ropa i te sprawy.. Tylko że te ciapaki, plebs nic nie ma ani ze złóż ropy czy gazu.. Z bogactw korzystają szejkowie, mułłowie, immamowie albo po prostu władcy tyrani.. ci którzy umieją wykorzystać naiwność tych głupich muslimów, żyjących w biedzie na kamieniach, ale zgodnie z imieniem Allaha i w przekonaniu obiecanego raju... mają wmówione że ich niedola to wina białego człowieka i boga. Biały ich uciska i okrada.. Stąd się biorą terroryści, godzący się oddać swoje życie w walce o wyimaginowaną wolność.. SIC madafaka

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
Specialized_DEMO 2013-05-23, 0:36 6

Zgłoś
kogutkamikaze 2013-05-23, 0:47 6

Dzieje się trochę w UK.

EDL (English Defence League) zbiera się w liczbie dochodzącej do 250 ludzi w The Queen's Arms pub słychać śpiewy nacjonalistyczne, dochodzi do jakichś przepychanek z policją. W Essex policja zatrzymuje 43 letniego mężczyznę uzbrojonego w nóż, który próbował podpalić meczet.

Może się w końcu obudzą i pozbędą się tej jebanej zarazy.

sadistic.pl/superwizjer-islamskie-wyznanie-wiary-po-polsku-vt194871.htm pierwszy filmik 4:17
Zgłoś
Gienialny 2013-05-23, 4:03
Ja pierdole ! To juz nie ide tam na zakupy a mieszkam blisko Woolwich jakies 7-10 minut . Powinni ten ich meczet na tej dzielnicy rozsadzic w pizdu za to co zrobili ! SKURWYSYNY !
Zgłoś
S................k 2013-05-23, 10:00 3
Nie wierze, że wsród komentarzy znalazły się takie, które broniły tych morderców! Przecież to absurdalne! Policja powinna tych pojebów zapierdolić na miejscu, najpierw odstrzelić im kończyny, a później przestrzelić ich zjebane łby!
Zgłoś
EdmundKemper 2013-05-23, 12:14 3
Szkoda tylko, że teraz Anglicy, a w szczególności EDL zostaną pokazani jako chuligani i to przeciwko im media i władze obrócą nienawiść społeczeństwa.
Zgłoś
Clematis 2013-05-23, 12:35 4
Jestem ateistą, przeciwnikiem kościoła, zwłaszcza fanatycznego.
Przeszkadza mi to, że zabrania się invitro, aborcji W SZCZEGÓLNYCH PRZYPADKACH i traktuje inność z grozą. Nie wiem co myśleć o związkach partnerskich, nie jestem rusofobem, feministki mnie bawią a nie irytują. Tak, mam w sobie trochę z lewaka.

Ale kurwa, każdy kto broni tych zwierząt, które to zrobiły, powinien zostać publicznie oszczany na morde. Co innego lewicowe poglądy, a co innego pierdolone wyprane lewicowe mózgi. W takich chwilach KOCHAM ten kraj i TĄ wiarę, bo podczas kłótni z katolikiem żaden z nas nie upierdoli drugiemu głowy. Żaden katolik nie będzie groził kwasem i śmiercią mojej kobiecie jak pokaże za dużo szyi. Zaraz jakiś pedałek napisze "pf, gówno prawda, każdy fanatyzm jest zły!". Tylko, drogi pedałku, fanatyzm ateistów to chęć wyrzucenia religii z przestrzeni publicznej. Fanatyzm prawdziwych katolików to aż do zarzygania głoszenie miłości i zmartwychwstania. A fanatyzm ciapatych to gwałcenie naszych żon i córek, a nam ucinanie głów. Chuj wam w dupe lewackie zesrusy, które nawet jak będą walić wasze matki będziecie podśpiewywać "wszystkie dzieci nasze sa, Mohmet, Abdul i John". Takie lewactwo niech zdechnie razem z muslimami.

Zastrzegam, iż moje zdanie może zmienić się w przeciągu minuty i chuj.
Zgłoś
chomicek199 2013-05-23, 12:48
Ciapaci............zaje.....albo nie wysmarowac świńskim smalcem i wypóścić wtedy sami sie powieszą
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2013-05-23, 13:21 5
To on zaatakował w Londynie - zdjęcia

Brytyjski premier David Cameron zwołał nadzwyczajne posiedzenie sztabu antykryzysowego Cobra po tym, jak dwaj sprawcy brutalnie zabili mężczyznę na ulicy w Londynie. Według źródeł rządowych napaść jest traktowana jako możliwy atak terrorystyczny.

Brytyjski dziennik "The Sun" opublikował zdjęcie jednego z napastników. Mężczyzna trzyma w zakrwawionych rękach tasak, którym wcześniej zaatakował przechodnia na ulicy.

Według cytowanych przez BBC świadków zdarzenia dwaj napastnicy o nieeuropejskich rysach, w wieku ok. 20 lat, zaatakowali nożem przypominającym maczetę mężczyznę idącego ulicą w dzielnicy Woolwich we wschodnim Londynie. Jak podała agencja PA, obcięli mu głowę, wznosząc okrzyki "Allahu Akbar" (Bóg jest wielki).

Według świadków napastnicy przeciągnęli ciało ofiary na środek ulicy i tam je zostawili. Wymachując bronią palną i nożami, domagali się od znajdujących się w pobliżu ludzi, by robili im zdjęcia. - O wszystkim zapomnieli, martwili się tylko o to, czy robią im zdjęcia - mówił jeden ze świadków.

Na nagraniu, udostępnionym mediom przez świadka zdarzenia, widać mężczyznę trzymającego nóż w zakrwawionej ręce, który mówi: "Przykro mi, że kobiety musiały być tego świadkami, ale u nas kobiety muszą oglądać to samo", po czym dodaje: "Nigdy nie będziecie bezpieczni. Obalcie swój rząd, nie zależy mu na was".

Kiedy na miejsce przybyła policja, napastnicy nie próbowali zbiec, grozili policjantom i zmusili ich do użycia broni. Przedstawiciel Scotland Yardu Simon Letchford poinformował, że policjanci otworzyli ogień do mężczyzn, którzy - zdaniem policji - byli uzbrojeni. Mężczyźni z ranami postrzałowymi zostali przewiezieni do dwóch różnych szpitali. Letchford potwierdził, że zginęła jedna osoba.

Poseł z miejscowego okręgu Nick Raynsford twierdzi, że ofiarą napaści padł jeden z żołnierzy stacjonujących w pobliskich koszarach, jednak nie zostało to oficjalnie potwierdzone. Według jednego ze świadków zaatakowany mężczyzna miał na sobie koszulkę z nazwą wojskowej organizacji dobroczynnej.

To był zamach terrorystyczny? "Jest duże prawdopodobieństwo"

Premier David Cameron, który przebywa z wizytą w Paryżu, wystąpił na specjalnej konferencji prasowej. Cameron powiedział, że "jest duże prawdopodobieństwo", że morderstwo było atakiem terrorystycznym. Dodał, że "wszystkie społeczności w Wielkiej Brytanii potępią zabójstwo".

Napastnicy mieli zwiazek z Al-Kaidą?

Ekspert od terroryzmu islamskiego z Instytutu Królewskich Sił Zbrojnych, Michael Clarke twierdzi, że sprawcy działali w sposób sugerujący związek z Al-Kaidą. Swiadczy o tym ścięcie głowy zamordowanemu, charakterystyczne dla sunnitów.

Specjalista zwraca uwagę, że mordercy używali retoryki zaczerpniętej ze słownuika lidera Al-Kaidy, emira al-Zawahiriego. Typowy jest również pomysł zamachu na żołnierza. Wyroki za takie działania odsiaduje w brytyjskich więzieniach co najmniej pięciu islamistów.

Brytyjscy muzułmanie potępili zbrodnie

Atak potępiły brytyjskie organizacje muzułmanów. Rzecznik jednej z organizacji zauważył, że nikt nie stara się odwieść młodych radykałów od przemocy. - Organizacje muzułmańskie nie potrafiły nauczyć młodych ludzi, że jest inna droga wyrażenia żalu, gniewu, frustracji, jaką budzi w nich polityka tego rządu w świecie muzułmańskim - powiedział BBC Asghar Bukhari z Muzułmańskiego Komitetu Spraw Publicznych.

Podkreślił, że przywódców bardziej interesują małostkowe debaty teologiczne, niż tłumaczenie młodzieży, że są demokratyczne sposoby zmiany polityki, która ją tak gniewa.

PS: Ci goście w kominiarkach, to zwolennicy EDL ( pl.wikipedia.org/wiki/English_Defence_League ) .

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów