18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Londyn i ich allahy akbary
KillQ8 • 2013-05-22, 19:36
Jak donosi jeden z naszych czytelników - dopiero co na środku ulicy w Londynie dwóch śniadych kozojebców odrąbało komuś głowę maczetą.

Relacja anonimowego świadka z BBC.co.uk:

Byłem na spacerze z psem, gdy usłyszałem jakieś krzyki około 50 jardów ode mnie. Jakiś człowiek biegł w dół ulicy, goniony przez dwóch mężczyzn w samochodzie. Samochód zatrzymał się, mężczyźni wysiedli z niego z czymś co wyglądało jak miecz. Potem dosłownie odcięli głowę uciekającego mężczyzny. Pojawiła się uzbrojona policja (w spedalonej Anglii nie wszycy policjanci mają broń - to moje) i zaczęła się strzelanina. Teraz jesteśmy zamknięci, zabronili nam wychodzić z domów. Wygląda na to, że teraz dzieje się jeszcze więcej latają helikoptery i wszędzie krążą uzbrojeni policjanci.

P.S. zamordowany mężczyzna był żołnierzem.

Źródło - uwaga, są fotki nadające się na hard.
Zgłoś
Janóż 2013-05-22, 22:53
brak słów
Zgłoś
jedrolus 2013-05-22, 22:58 5
jestem ciekaw kiedy rdzenni europejczycy się obudzą i zrobią porządek z tym syfem .Jakoś nie słychać o białych napierdalających ciapate ścierwo a przydało by się by to gówno w ludzkiej skórze nauczyło się szacunku do gospodarzy
Zgłoś
N................s 2013-05-22, 22:59
po 1. chuj wiadomo czy to byl zolnierz, tak pisze na jakiejs tronce. po 2. skoro to byl ZOLNIERZ to czemu spierdalal przed dwoma ciotami z krzykiem? po 3. czemu mowisz spedalona anglia? teraz anglia ci sie nie podoba ( nie nie w anglii) -.-

ok przepraszam, jednak byl zolnierzem. ale nie wiadomo czy to byl jeden z tych zolnierzy co za granica broni demokracji ;p moze sobie jakos zasluzyl ?
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-22, 23:01 2
Nexures napisał/a:

po 1. chuj wiadomo czy to byl zolnierz, tak pisze na jakiejs tronce. po 2. skoro to byl ZOLNIERZ to czemu spierdalal przed dwoma ciotami z krzykiem? po 3. czemu mowisz spedalona anglia? teraz anglia ci sie nie podoba ( nie nie w anglii) -.-

Nigdy nie pisz po pijaku na sadolu.

No wszystkich 'tronkach' piszą o tym. Z resztą, w pobliży była jednostka wojskowa i koszary.

Spierdalał bo go gonili z bronią palną i z tasakami Co niby miał zrobić? Nie każdy jest jak Steven Seagal.

Cytat:

teraz anglia ci sie nie podoba ( nie nie w anglii)

wtf?

Cytat:

moze sobie jakos zasluzyl ?

Ty za to zasłużyłeś na strzała w mordę.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
diabel666 2013-05-22, 23:05 1
ja pierdole nawet wywiad zdazyl zrobic zanim paly przyjechaly hahaha szybka policja, teraz zapierdalaja helikopterami i szukaja ich zamiast ruszyc szybciej tluste dupy ;p

Ps. "Samochód zatrzymał się..." chyba powinno byc ze najpierw w cos przypierdolil i wtedy sie zatrzymal ...
Zgłoś
nazirus2411 2013-05-22, 23:09 1
oni maja czas , ostatnio jak czarnuchy rozpieprzaly londyn , to 3 dni zabezpieczali teren , zanim sie zdecydowali palowac wiare
Zgłoś
o................n 2013-05-22, 23:11 1
Najlepsze jest to, że w UK nie wolno mówić źle o ciapatych. Jest całe prawo które to reguluje...

en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-22, 23:15 1
DUST DEVIL napisał/a:

Najlepsze jest to, że w UK nie wolno mówić źle o ciapatych. Jest całe prawo które to reguluje...

en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom

Ale jeżeli dochodzi do czegoś takiego wobec nas (Polaków), to się na to przymyka oko.

Zgłoś
D................2 2013-05-22, 23:16 4
Nie wiem jak Wy ,ale ja chciałbym wiedzieć co o tym wszystkim myśli nasz guru -Mariusz Max Kolonko:)
Zgłoś
wernetto 2013-05-22, 23:18 6
ale się wkurwiłem, jak o tym dziś poczytałem. Naprawdę jeśli lewactwo nie włączy myślenia, kultura europejska jebnie raz, dwa. Pozdrowienia dla wszystkich, którym przeszkadza chrześcijaństwo. Islam religia pokoju za paręnaście, parędziesiąt lat zdominuje Europę, wtedy będzie płacz.
Zgłoś
waclawqwe 2013-05-22, 23:19 1
Jak myślicie, Blazejekk jest ciapaty?
Zgłoś
bary110 2013-05-22, 23:23 2
chuj nas jakis blagejek obchodzi
Zgłoś
EdmundKemper 2013-05-22, 23:24 2
nazirus2411 napisał/a:

eeeee , wyprawy krzyzowe moga byc ?

No i co z tymi wyprawami krzyżowymi? Mamy się opierać na świecie, który był x lat temu, był zupełnie innym światem niż obecny? To dam świeższy przykład. Potop szwedzki może być? I tak dalej nie rozumiem do czego odniosłeś te wyprawy krzyżowe.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-05-22, 23:26 9
Z fb

Dziś dzień kurewstwa i absurdu!
- W Paryżu w katedrze Notre Dame półnagie feministki szydziły z samobójstwa prawicowego pisarza, który protestował przeciw małżeństwom homo.
- W Sztokholmie od 3 dni po ulicach grasują bandy imigrantów, którzy podpalają samochody, wybijają szyby, a ostatnio młodzież zaatakowała komisariat policji i spaliła centrum kultury.
-W Londynie czarni muzułmanie obcięli na ulicy głowę żołnierzowi!
-W Brukseli wreszcie Barroso i reszta bandy wymyślili, żeby karać partie, które nie reprezentują i nie szanują "europejskich wartości"!

Zgłoś
Stradivarius 2013-05-22, 23:30 4
Mają Brytyjczycy swoją poprawność polityczną, tolerancję i wielokulturowość. Nie nauczyła się Europa po zamieszkach we Francji w 2005 r. i dalej brnie w to bagno, pozwalając na panoszenie się szmatogłowych i dając im więcej przywilejów niż rdzennym mieszkańcom. W Belgii zamykają kościoły, w Danii w niektórych miastach większość do Arabowie, we Francji i Wielkiej Brytanii niektóre dzielnice są całkowicie islamskie, a w Niemczech musilmy prześladują Niemców. Najwyższa pora ocknąć się i wypierdolić brudasów do siebie oraz zakazać imigracji do UE! Nie pasuje to niech nie przyjeżdżają. TFU!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów