Mawiają, że rodacy poza granicami kraju mają w dupie losy swojego państwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JerzykREC, jesteś kolejną kurwą która chce mi życie ustawiać. Kiedy wszystkie "chodźta głosowac" matoły zrozumiecie, że ja mam PRAWO wyborcze, a nie obowiązek wyborczy. Więc mając to prawo, ja postanawiam z niego nie skorzystać. To tak samo jak z mandatami - masz prawo odmówić jego przyjęcia, ale z niego nie korzystasz i przyjmujesz mandat.
Więc kurwa faszysto stul dziub i oddal się w bliżej nieokreślonym kierunku.
Więc kurwa faszysto stul dziub i oddal się w bliżej nieokreślonym kierunku.
ment200
To w takim razie nie narzekaj na byłą/urzędującą/przyszłą władzę. I to nie jest obowiązek, tylko powinność wynikająca z jakiejś dojrzałości i brania jakiejkolwiek odpowiedzialności.
Nie wiem co Cię tak oburzyło. Nie masz na kogo głosować - oddaj głos nie ważny. Daj znać że jakkolwiek się interesujesz.
Już to widzę jak będziesz miał rodzinę i ciężko Ci będzie ją utrzymać albo założysz firmę którą nękają kontrole i biurokracja "Ło jaki ten rząd zły, kto na nich głosował?" Na pewno nie Ty, bo miałeś to głęboko w dupie.
To w takim razie nie narzekaj na byłą/urzędującą/przyszłą władzę. I to nie jest obowiązek, tylko powinność wynikająca z jakiejś dojrzałości i brania jakiejkolwiek odpowiedzialności.
Nie wiem co Cię tak oburzyło. Nie masz na kogo głosować - oddaj głos nie ważny. Daj znać że jakkolwiek się interesujesz.
Już to widzę jak będziesz miał rodzinę i ciężko Ci będzie ją utrzymać albo założysz firmę którą nękają kontrole i biurokracja "Ło jaki ten rząd zły, kto na nich głosował?" Na pewno nie Ty, bo miałeś to głęboko w dupie.
Nie narzekam na rząd, mam na niego wyjebane bardzo wielkim kalafiorem. Powiedz mi za co ja mam brać odpowiedzialność? Biore odpowiedzialność za siebie i za osoby wobec których zobowiazuję się ta odpowiedzialność ponosić. Powiedz mi więc jak ma się nieskorzystanie z prawa wyborczego do mojej odpowiedzialności, bo nie bardzo moge to pojąć.
Moim zdaniem to wy jesteście nieodpowiedzialni. Uczestniczycie w tym cyrku zwanym u nas demokracją, chodzicie i głosujecie: na kogoś, przeciw czemuś, dopisujecie jakieś chuj wie co na tych kartach, oddajecie głosy nieważne i potem sami płaczecie, że jednak jest chujowo, "jak życ panie premierze" i to wszystko wina tych co nie głosowali. No kurwa... Z chujami na mózgi się pozamienialiście.
Moim zdaniem to wy jesteście nieodpowiedzialni. Uczestniczycie w tym cyrku zwanym u nas demokracją, chodzicie i głosujecie: na kogoś, przeciw czemuś, dopisujecie jakieś chuj wie co na tych kartach, oddajecie głosy nieważne i potem sami płaczecie, że jednak jest chujowo, "jak życ panie premierze" i to wszystko wina tych co nie głosowali. No kurwa... Z chujami na mózgi się pozamienialiście.
Jak może być w Polsce lepiej skoro mamy tylu debili typu ment200?
Jonxx, w Polsce będzie lepiej jak roszczeniowe głupki twojego pokroju przestaną liczyć na władze i zaczną na to ciężko zapierdalać.
Oczywiście, że trzeba pracować i powiem więcej - da się nawet jakoś żyć bo mi np niczego nie brakuje.
Ale zmiany trzeba wprowadzić bo inaczej Ty prawowity sumienny obywatel będziesz ciężko zapierdzielał i będzie Ci się naprawdę spoko żyło. Z tym, że za Twoimi plecami Polska będzie cała wyprzedana, wprowadzą coraz to większe podatki, zwiększą jeszcze bardziej wiek emerytalny, sprzedadzą lasy Państwowe, za gaz będziesz płacił więcej niż reszta Europy.
W ogóle wszystko będzie drożeć, składki będą rosnąć a Ty będziesz zapierdzielał więcej i więcej? Czasem warto przystanąć i się zastanowić bo może warto "przygotować sobie środowisko pracy" i pozbyć się obecnych ludzi w rządzie zarówno PO, PIS no i przede wszystkim "cichego zabójcy" PSL?
"Ale skoro świnie mówią, że jest lepiej to znaczy, że jest"
Ale zmiany trzeba wprowadzić bo inaczej Ty prawowity sumienny obywatel będziesz ciężko zapierdzielał i będzie Ci się naprawdę spoko żyło. Z tym, że za Twoimi plecami Polska będzie cała wyprzedana, wprowadzą coraz to większe podatki, zwiększą jeszcze bardziej wiek emerytalny, sprzedadzą lasy Państwowe, za gaz będziesz płacił więcej niż reszta Europy.
W ogóle wszystko będzie drożeć, składki będą rosnąć a Ty będziesz zapierdzielał więcej i więcej? Czasem warto przystanąć i się zastanowić bo może warto "przygotować sobie środowisko pracy" i pozbyć się obecnych ludzi w rządzie zarówno PO, PIS no i przede wszystkim "cichego zabójcy" PSL?
"Ale skoro świnie mówią, że jest lepiej to znaczy, że jest"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów