📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:42
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kuźwa, mimo, że może nie było tak wygodnie jak dziś, to jednak wolałbym żyć w tamtych czasach, gdy społeczeństwo może było niedouczone, ale przynajmniej nie debilne.
PS Prawie 100 lat temu mieli lepsze drogi, niż my dziś....
PS Prawie 100 lat temu mieli lepsze drogi, niż my dziś....
Apegeum rozwoju zachodniej cywilizacji.. szkoda że nie mogłem go podziwiać na żywo.
Przynajmniej popatrzę na jej zmierzch.
Piękny obraz czasów kiedy Anglia była Anglią, a nie tym multikulturowym bagnem którym jest obecnie.
Racja, dla zachodu jest już za późno. To tylko kwestia czasu, aż to wszystko upadnie. Jedyne co możemy zrobić, to zadbać o naszą Polskę i jej kulturę, by przetrwała na wieki. W przeciwnym wypadku skończymy tak jak oni.
erythnul napisał/a:
Apegeum rozwoju zachodniej cywilizacji.. szkoda że nie mogłem go podziwiać na żywo.
Racja, dla zachodu jest już za późno. To tylko kwestia czasu, aż to wszystko upadnie. Jedyne co możemy zrobić, to zadbać o naszą Polskę i jej kulturę, by przetrwała na wieki. W przeciwnym wypadku skończymy tak jak oni.
@Pater patriae
Potwierdzam, kiedyś ludzie mieli jakieś zasady, honor i kulturę. Teraz tego nie widać, banda debili, pogoń za hajsem, zero szacunku do drugiej osoby, coraz większe kurestwo.
Potwierdzam, kiedyś ludzie mieli jakieś zasady, honor i kulturę. Teraz tego nie widać, banda debili, pogoń za hajsem, zero szacunku do drugiej osoby, coraz większe kurestwo.
Ja pierdolę, czy do każdego postu musicie wjebać jakieś pierdolenie o ciapatych? Toć ile kurwa można....
Dołączam się do pytania Forgesse
Zglaszam ten filmik jak atak na rownouprawnienie, w tym filmiku nie ma zawartego zadnego kolorowego ktory jest pokazany w pozytywny sposob.
A ten pierwszy utwór?
Bardzo współczuję rdzennym Anglikom, którzy obejrzeli ten krótki film. Życzę nam wszystkim, abyśmy My nigdy nie musieli poczuć tego co oni.
socjalmmv napisał/a:
Zawsze to samo pierdolenie... kurestwo zawsze było, jest i będzie i zawsze tego kurestwa było tyle samo@Pater patriae
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów