Dwóch oficerów rannych , policjantka with life changing injuries.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Dwóch oficerów rannych , policjantka with life changing injuries.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Początkowo to wyglądało jak kocenie w wojsku polskim w latach 90-2000
Chcieli to mają. I bardzo dobrze. Trochę za późno, aby teraz ogarnąć zachowania pontonowych inżynierów.
płaki i paralizator na murzyna z nożem czy czymś takim to troche lipa ,w usa wiedza to
Cóż Europa, ale ta milicja straszne cipy. Aż się żygać chce. To mi się w jules ej podoba lecisz z nożem dostajesz z guna bardzo często z wieku gunów i to jest piękne. Rozwiązuje bardzo często sytuacje przepełnienia więzień i kosztów utrzymania odpadu w nich przebywających.
Nie no, przecież tam nie ma przestępczości odkąd drastycznie zaostrzyli przepisy dot posiadania broni. To nie Ameryka i masowe strzelaniny.
Te brytyjskie pipy policyjne powinny się uczyć od kolegów z USA,
W przypadku noża w ręce nie ma zabawy w paralizatory tylko od razu pistolet i każdy oddaje kilka strzałów.
Agresor by od razu wypuścił nóż z ręki.
W przypadku noża w ręce nie ma zabawy w paralizatory tylko od razu pistolet i każdy oddaje kilka strzałów.
Jednak w USA mają to lepiej przemyślane. Kilka centów na kulki i budżet się dopina.
batiz napisał/a:
Te brytyjskie pipy policyjne powinny się uczyć od kolegów z USA,
Żeby to zrobić, ten pistolet trzeba posiadać...
Latają po ulicach z pałką i czasem paralizatorem. Jak widać jednym na sześciu.
Taka lewacka nowoczesność. Broń, to zło, agresja.
Mogli mu jeszcze mandat próbować wlepić
W UK policjanci patrolujący ulice nie mają broni. Tylko pałki. Taki szczyt lewactwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów