Panie, tylko nie w szczepionkę!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Panie, tylko nie w szczepionkę!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I chuj kolorowa europa ,
To co widzicie to kierowca Ubera - debil ktory jeszcze nie wie ze sie gowniarzy nie bierze jak chca "multi pickup". Gowniarze dilerzy uzywaja Ubera do rozwozenia towaru - i czasami tak wlasnie sie konczy. Wiec ten ciapek to nie jakis getaway driver - po prostu zwykly idiota.
Mam kilku znajomych ktorzy jezdza dla Uber i podobnych i kazdy rozsadny od razu odrzuca takie kursy. Jednemu cos podobnego sie kiedys trafilo - ale ze jest polakiem i nie debilem to walnal po gazie i odjechal - zostawiajac "wannabe gangsta" za soba. Nie jego sprawa, nikt mu nie zaplaci za zniszczony samochod. Niech sie tluka miedzy soba.
To co widzicie to kierowca Ubera - debil ktory jeszcze nie wie ze sie gowniarzy nie bierze jak chca "multi pickup". Gowniarze dilerzy uzywaja Ubera do rozwozenia towaru - i czasami tak wlasnie sie konczy. Wiec ten ciapek to nie jakis getaway driver - po prostu zwykly idiota.
Mam kilku znajomych ktorzy jezdza dla Uber i podobnych i kazdy rozsadny od razu odrzuca takie kursy. Jednemu cos podobnego sie kiedys trafilo - ale ze jest polakiem i nie debilem to walnal po gazie i odjechal - zostawiajac "wannabe gangsta" za soba. Nie jego sprawa, nikt mu nie zaplaci za zniszczony samochod. Niech sie tluka miedzy soba.
Cyfra1 napisał/a:
Co za zjebany ciapaty typ jebia goscia nożami ten chuja stoi jak debil
przecież to nie jego kłuli i nie do niego mieli pretensje..
Zapamiętać.
Kiedy jesteś w UK, a chcą cię zaszlachtować, nie ratuje wsiadając do taksówki. Jebać kałoskórych skurwieli. Jebana szarańcza.
Kiedy jesteś w UK, a chcą cię zaszlachtować, nie ratuje wsiadając do taksówki. Jebać kałoskórych skurwieli. Jebana szarańcza.
Obejrzałem ten filmik z 4 razy i normalnie ich polubiłem nagrywają tego więcej ?
Cyfra1 napisał/a:
Co za zjebany ciapaty typ jebia goscia nożami ten chuja stoi jak debil
żaden zjeb, sadol z krwi i kości
Dojebana akcja. Do końca życia na pewno będą pamiętać, ale głupota ciapaka chyba nie do dojebania.
Wujek to chyba miał auto na pedały. Z tyłu typa dzgaja a on pierooli o uszkodzonym aucie .
Najbardziej porobiona jest akcja kiedy typ ściąga zegarek i wkłada go sobie w gacie 1:20... to jakaś forma pierwszej pomocy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów